|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sisy
1.12.2004 10:21:16   
Sisy
ojla

no takole je....moj prvi krvni izvid je pokazal da nimam ovulacij :((:((:((, ampak mi je ginekologinja rekla da moram še 2 meseca počakat in dajat kri da bo 100% da res ovulacij sploh ni,jaz pa ne morem zdržat tako dolgo in me zanima ali obstoja še kaj drugega kot zdravila da bi ovulacijo vseeno dobila oz. vsaj spodbudila????

Moja G je rekla da te tablete za ovulacijo niso hec ( predvidevam da ima v mislih Klomifen:zmeden:) in da so lahko posledica dvojčki ali pa trojčki in bla bla bla
in da se z tem ni za "igrat" in da je zato previdna in mi noče kar takoj predpisat....

Kaj pa ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sisy
1.12.2004 10:21:57   
Sisy
no sem tok zmedena da sem pod zadevo vpisala kar svoj nick...halooooo:)-

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sisy
1.12.2004 10:39:28   
saba
čaw sisy

ja pa kaj tvoja G. misli, da boš zanosila kar tako od zraka brez O.

mislim, ne vem kaj ima dosti za premišljevat, če ste ugotovile v čem je problem, zakaj ti ne pomaga ga odpravit

ne razumem:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

lp
saba

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sisy
1.12.2004 10:45:36   
Sisy
zato ker pravi da ni čist ziher da vsak mesec nimam O, da je mogoče sam ta mesec nisem mela.....:zmeden:

če mene vprašaš tud ne vem kaj čaka....sej nima veze a jo mam vsak al vsak ta drug, loh bi mi napisala recept....tok sem jezna....:grrr:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sisy
1.12.2004 10:49:26   
martita
ej, mogoče pa je buget za to leto že prazen....sej ,veš, vsak zdravnik ima določen buget za recepte...mogoče bo po novem letu kaj bolj prijazna! :)-

Srečno!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sisy
1.12.2004 11:24:24   
emaa
Sisy, mam isti problem, prejšnji teden lep folikl, ta teden na Uz nič od nič. Sicer sumi, da nimam O, in je rekla, da je bila verjetno moja nosečnost, ki se je končala z ss, velika sreča. Nasalednji teden imam UZ pred M, da preveri ali imam pregrado, moj ima spermiogram (da se ga izključi ali pa tudi ne) 13.12. Rekla je, da me bo verjetno dala na klomifen, samo ne vem ali ta cikel ali naslednji. Jaz se ne oziram na to, upam še vedno, sj me je v nedeljo špikalo v tistem jajčniku, ki naj bi O, naslednji dan sem imela zvišano temperaturo, včeraj in danes tudi nad povprečjem. Pravim, da dokler ni M, ni še nič izgubljeno in jemljem vse z rezervo, saj upanje zmeraj ostaja. Jaz se bolje počutim, če verjamem v to, da je narava vseeno močnejša in tako bom verjela.

Lp
Ema

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sisy
1.12.2004 12:52:00   
Joni
Sisy,

tudi jaz sem imela situacijo, ko je bilo evidentno, da mojih O ni - ne na UZ, ne potem M! M sem dobila samo po terapiji z Dabrostonom! Pa sem morala čakat 9 mesecev, da mi je predpisala Klomifen!

Veliko je odvisno od samega zdravnika in pa na sploh, kako in kaj se njemu zdi najbolj primerno! Sem se pa tudi sama takrat tako jezila, da je bilo joj!

Jaz upam, da ti bo čimprej predpisala Klomifen in boš imela tudi občutek boljši! Pa veliko sreče!:rozica:

Joni:nosecka:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sisy
1.12.2004 13:26:45   
Sisy
sej vem da ne smem prehitro paničarit ampak kaj se ne da dobit Klomifena kako drugače kot samo na recept? Res se mi ne ljubi čakat na milost in nemilost ginekologinje.....:ups:

res si ne želim da bi vse skupaj trajalo še kakšno leto....:(

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?