Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 22.8.2011 18:39:16
|
|
|
|
kesi
|
Pri nas tistega kartončka ni noben pogledal, tako da sem ga prinesla nazaj domov.
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 22.8.2011 18:59:01
|
|
|
|
Julija08
|
Meni je zadnjič ko sem se naročila izrecno naročila, da moramo vaditi in zraven napisati kako otrok slikico poimenuje...mi je še ponudila, da mi pošlje, pa sem rekla, da že imam. Pa je očitno sin nekam zabrisal
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 22.8.2011 19:23:40
|
|
|
|
josephine27
|
tudi nam je tako pisalo. po krtončku nas tam ni nihče vprašal. po moje je mišljen predvsem zato, da otrok zna poimenovat vse tiste stvari na sličicah, da se potem ve da ene stvari pač ne vidi in da ni tiho zarad tega ker ne ve kaj je na sliki. tako da po moje ni nobene tragike tud če ste ga izgubili. verjetno se ga da tud kje na internetu posikat ampak jaz ne vem kje.
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 22.8.2011 21:26:55
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Tole?
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2011 23:12:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 22.8.2011 23:33:01
|
|
|
|
scorpiogirl
|
potem so pa očitno kaj zamenjali ... tele slikce smo mi gledali na pregledih v šoli, se spomnim pa google jih je tud našel, drugih pa potem niti nisem iskala ... pri nas imajo sistematskega baje šele pri 3,5 in nas čaka jeseni
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 23.8.2011 7:19:05
|
|
|
|
juhica
|
Nč hudga če si izgubila, gor so : skodelica z krožničkom (mi nismo dobili kartončka, včer smo meli pregled in tamal pol stvari napačno poimenoval, ampak bistvo je da prepozna stvar), lisica (moj je rekel konj), ključ, zvezdica, smreka, ura. Več se ne spomnim, ampak ni jih veliko, mal mu omeni, da bo pokazal če vidi te stvari, da ne bo tiho, ker ne ve kaj je...
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 23.8.2011 7:21:13
|
|
|
|
juhica
|
Ja tiste, ki jih je prilepila scorpiogirl, šele zdej sm prebrala...
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 23.8.2011 7:54:02
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: juhica Ja tiste, ki jih je prilepila scorpiogirl, šele zdej sm prebrala... ja tud pri nas so bile te
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 23.8.2011 21:37:46
|
|
|
|
jullie
|
mi imamo ta petek in so enake slikce..psu reče kenguru :))
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 10:28:10
|
|
|
|
Julija08
|
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl Tole? ja tole, super!!! Moj reče psu - lisjak no sej je res bolj tak kot lisjak... tudi za ključ ni vedel kako se reče, ker takega ključa ni še nikjer videl
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 10:29:35
|
|
|
|
Julija08
|
Hvala scorpiogirl!!!!
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 10:34:53
|
|
|
|
Julija08
|
Aja, a mi lahko katera pove kako poteka sistematski oz. kaj vse pregledajo.... vid, sluh-?,...
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 12:41:18
|
|
|
|
juhica
|
A tisto je dejansko pes K jst sm prvega učila, da je to lisica
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 12:51:09
|
|
|
|
Star_a
|
juhica saj ti otroka ne učiš. Mu pokažeš sličico in on mora sam povedat kaj je to. Nikoli nisem razumela staršev ,ki ste otroka učili ali pa kar sami pravilno napisali ,čeprav je otrok rekel narobe. Ne razumem poante. Pa brez zamere Julija,mora zlagat kocke,potem pincetni prijem,mislim da tudi štet,barve... Takšne reči mere glavice ,obseg prsnega koša,tehtanje,kot si napisala tudi vid in sluh,risanje ravne črte,skaknje po eni nogi... Vsak P ima svoje zahteve.V glavnem nič posebenga
< Sporočilo je popravil Star_a -- 25.8.2011 12:52:08 >
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 12:59:46
|
|
|
|
pikica*
|
Pismo, potem imamo samo mi tako levega P, da na sistematskem otroka stehta in izmeri? V bistvu sem že razmišljala, da bi začela te preglede kar ignorirat - ker izmerim in stehtam ga tudi sama in za to ne rabim dopusta jemat.
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 13:31:29
|
|
|
|
Julija08
|
Ojoj, moj pa še ne zna barv mislim meša jih, reče npr: rdeča kot sonček
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 25.8.2011 18:07:09
|
|
|
|
kesi
|
Pri nas pregleda vid, sluh, sonožno mora skakat, tehta, meri višino, na listu poimenovat predmete, risat s svinčnikom ravno črto, krog, sprašuje otroka, če hodi v vrtec, kdo je njegov najboljši prijatelj,... pregledajo kri, vodo in blato, potem je pa še na vrsti logoped in psiholog. Vse skupaj sva bila v zdravstvenem domu 4 ure. Meni je bilo zelo mučno, kaj šele otroku.
|
|
RE: Sistematski pri 3 letih - pregled oči 29.8.2011 10:00:07
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: kesi Pri nas pregleda vid, sluh, sonožno mora skakat, tehta, meri višino, na listu poimenovat predmete, risat s svinčnikom ravno črto, krog, sprašuje otroka, če hodi v vrtec, kdo je njegov najboljši prijatelj,... pregledajo kri, vodo in blato, potem je pa še na vrsti logoped in psiholog. Vse skupaj sva bila v zdravstvenem domu 4 ure. Meni je bilo zelo mučno, kaj šele otroku. enako s tem da še brca in meče žogo, zlaga stolp iz kock pa osnovne barve. samo pri nas je tako da greš k psihologu posebaj in ni vse v istem dnevu tako da mal hitreje končaš. pa blata tud nismo dajali.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.