Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sistematski pri 3-letnikih 29.2.2008 10:28:53
|
|
|
|
jazz
|
višina,teža,vid,splošni pregled,...psiholog
|
|
RE: Sistematski pri 3-letnikih 29.2.2008 11:34:49
|
|
|
|
Zala01
|
jazz, mene pa zanima kaj in kako zgleda pri psihologu? hvala pa lp...j.
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3-letnikih 29.2.2008 13:03:21
|
|
|
|
Lunca1
|
mi smo imeli do zdaj pregled pri zobozdravniku in psihologu, zdravnik nas še čaka. Pri psihologu moraš najprej izpolnit dva vprašalnika (različna vprašanja kaj že zna, če je že čist,...), potem smo šli pa k psihologinji, kjer je morala delat različne stvari: vstavljat like v šablonu, sestavit konja iz 2 delov (je samo prestavila zadnji del spredaj, ampak je našo tako zbegalo , pa drugače sestavi sestavljanko iz 40 delov), prešteti 4 predmete, narisati krog, odgovarjati na vprašanja kot na primer kaj se pelje (naša oči v službo ), kaj leti ... . Potem je pa sledil pogovor s starši o raznih stvareh, pri nas predvsem v zvezi z odnosom do 4 tedne starega bratca.
|
|
|
|
RE: Sistematski pri 3-letnikih 1.3.2008 20:25:45
|
|
|
|
bt08
|
Lunca kaj pa pri zobozdravniku nas čaka mi imamo 17,pa ščetko mormo s seboj prinest!
|
|
RE: Sistematski pri 3-letnikih 1.3.2008 21:11:23
|
|
|
|
Nikica
|
Mene pa zanima, ali ste dobili pisno vabilo za sistematski pregled. Moj je bil novembra star tri leta, pa še ni bil na sisitematskem. Tuhtam, ali bi morala jaz klicati njegovo pediatrinjo in ga naročiti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?