Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 3.1.2009 21:14:01
|
|
|
|
kjava
|
Naša je moraa kocke naložit v stolp, pa pokazat kje na slikici je pes, konj, človek..., pa rozine je morala v eno flaško z ozkim vratom dat. Pol me je pa P samo vprašala, če hodi po stopnicah, pa če teče, pa take reči. Se ne spomnim več dobro, kaj še.
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 12:02:53
|
|
|
|
Anja O.
|
Naša dva sta že stara 1,5 leta in nas še niso nič naročili na sistematski pregled. A si to sama poklicala in se naročila ali so te sami poklicali? Hvala za odgovor LP
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 12:24:23
|
|
|
|
katra55
|
Pri nas sami pokličejo, na pregledu je bila pri 19mesecih. Morala je: - nahraniti dojenčka - pokazati kje so oči, nos, usta, roke, noge,... - narediti stolp iz kock - kocke zložiti v lonček - rozino stresti iz steklenice - brcniti žogo - na sliki prepoznati psa, človeka, muco in konja - risati
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 12:58:41
|
|
|
|
Anja O.
|
Iz kje pa si?
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 13:49:49
|
|
|
|
ThinkPink
|
Anja O. nas so naročili na pregledu pri 1. letu na ta sistematski pregled. Sem iz MB in koliko vem je tukaj takšna praksa.
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 13:58:23
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja O. Iz kje pa si? Jesenice
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 14:34:29
|
|
|
|
marki31
|
Pri 18 mesecih ima zadnji pregled v posvetovalnici in to pač eni rečejo, da je sistematski. Nič te ne pokličejo, ampak ko si imela zadnji pregled to je bilo pri enem letu ti pač povejo in napišejo v tisto knjižico, kdaj moraš priti. Moj je moral samo poloviti žogo in jo brcniti. Potem pa je še mene spraševala, če se zna sam obleči, če zna iti samo po stopnicah, če mi pomaga pri gospodinjskih opravilih, če se zna sam umiti zobe...
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 14:39:11
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Nas čaka to drug mesec. Zdaj 20. 1. bo dopolnila 18 mesecev in na zadnjem pregledu, ko je bila stara eno leto, so nam v knjižico napisali, da okvirno se vidimo februarja. Moram pa poklicat in se zmenit za konkreten datum.
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 5.1.2009 16:18:52
|
|
|
|
mateyka
|
mi smo imeli sistematski pri 12 mesecih, naslednji je pri 18 mesecih (+ cepljenje spada pri nas zraven).
|
|
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 6.1.2009 9:30:01
|
|
|
|
Anja O.
|
Mi smo imeli zadnjo posvetovalnico pri 12 mesecih ja, in takrat so me sestre opozorile da je naslednji pregled pri letu in pol, da nas pisno obvestijo o datumu. Nič nas niso takrat naročili. Smo pa iz Celja, in me samo zanima kakšna je praksa v Celju, če katera ve. A naj kr sama pokličem in nas naročim?
|
|
RE: Sistematski pregled pri 1,5 leta 6.1.2009 9:32:32
|
|
|
|
laaara
|
Tudi jaz sem iz Celja pa so mi rekli, da bodo poklicali v starosti od 18 do 24 mesecev.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Plavalne kapepetruskaAli v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?Da (
10%)
Ne (
88%)
Samo pozimi (
2%)
Število vseh glasov: 59Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!