|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sirup
23.10.2009 14:05:57   
bačko
Pozdravljene!
Rabim pomoč!Moja dve leti stara hčerka ima vneto uho in smo dobile sirup Hiconcil.Kako naj ji dam sirup če mi ga vedno spluva ven?Kakšen nasvet?Sem ji hotel zmešati z čajem pa se to baje ne sme.Resnično ne vem kaka naj ji ga dam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sirup
23.10.2009 14:10:59   
loncica
Zame odličen nasvet:

z brizgo daj sirup med čeljust in lica - tako ga ne bo dobila na jezik in ji ne bo preostalo drugega, kot da pogoltne. Ne more izplunit, preverjeno:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2009 14:25:52   
ajataja
tud pri nas je samo brizga delovala.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2009 14:46:32   
bačko
Se pravi z brizgalko naj bi delovalo.user posted image Bomo probali in bom sporočila.Hvala vama!user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2009 16:30:35   
Julija08
Isto jaz prakticiram!user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2009 16:36:09   
Balonchy
Sirup v brizgo in nima druge izbire kot, da pogoltne!

Srečno! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2009 17:20:25   
Lejči
Tudi pri nas prakticiramo  enako user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2009 17:39:16   
tinaaja
V skrajnem primeru otroka ornk prijet, z brizgo sirup v usta, usta zapret in drzat zaprta.
No pri nas je palilo to, da smo ji sirupe predstavili kot neko nagrado, nekaj dobrega. In ce ji reces sirup, mala prileti z odprtimi usti user posted image  Je kot uni mali pticki v gnezdu z odprtimi kljuncki user posted image  Po drugi strani pa tudi razume pomen "zdravilo" in da pac je to treba pojest. Stara je 2,5 let.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2009 18:28:40   
maruscha
joj tud mi imamo iste probleme..... sploh ponoči user posted image user posted image user posted image misija nemogoče. bomo pa probali vaše nasvete, pa da vidimo to noč.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2009 9:51:24   
bačko
Hvala punce!Je delovalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2009 11:33:08   
SaaS
Mi vse sirupe še zdaj z brizgo. Smo se tako navadli in je super.
Začeli smo pa iz razloga, ker smo z žličko ponoči polivali po postelji (jaz sem polivala, ne otroka). Z brizgo pa je najenostavneje, skoraj med spanjem, če je potrebno.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?