|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Siol tv?
14.10.2008 17:06:47   
madela
A ima katera od vas siol tv? Namreč nekako se ne moreva odloči za ali proti. Zdaj imajo akcijo za trojček,ampak se bojim,da bo slika slaba.
Torej,če ima katera siol tv doma,bi prosila za informacijo o kvaliteti slike.
Lahko tudi na zs.
Upam,da to ne spada med prepovedane teme....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Siol tv?
14.10.2008 17:12:08   
nanč
Mi2 imava in sma zadovoljna,slika čista,edino ko grmi je slab signal,ponavadi pa tak izklopimo takrat.Telefoniram pogosto in tud ni motenj,pa še zastonj je skoz do dveh ur.

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2008 17:26:57   
madela
Ko že pišeš o teh zastonj pogovorih,a je to za določen čas...se mi zdi,da sem brala,da sam za eno leto?

In seveda hvala za odgovor! user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2008 17:52:37   
kaya2007
mi jo imamo, slika je lepa, je pa res, da včasih malo trokira oz. zmrzne.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2008 18:26:42   
lelaval
mi jo imamo, slika je lepa, je pa res, da včasih malo trokira oz. zmrzne.

Pri nas isto -ampak, ko so nam popravili, je pa boljše. Je pa res, da ti preden ti naredijo, zmerijo, če je vredu signal, če ni, potem ne priklopijo. Mi smo ravno na meji, pa smo imeli 1 mesec poskusno, potem pa smo vzeli - je vsake nekaj časa ven vrglo, pol pa sva se zbunila, da ne bomo več imeli, a ker je moj zaposlen na Telekomu, so nam naredili, da sedaj nimamo več izpadov user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2008 19:00:10   
Sulfinija
Midva mava siol trojček že eno leto super slika na obeh tv.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2008 19:00:53   
Anonimen
Kakšna bo kvaliteta slike, je odvisno predvsem od povezave. Če imaš klasično telefonijo in ISDN, potem sploh ne vem, če gre trojček čez. Lahko imaš telefon in internet, ampak ko dela eno, ne mroe delati drugo. Če imaš ADSL, je odvisno, kako daleč si od bazne postaje in koliko priključkov je speljano na to. Moj tast ima ta sistem, pa ima perfektno sliko, enako moji starši. Če imaš optiko, potem pa itka ni problema. Bolj kot kvlaitetta slike se pozna hitrost prenosa podatkov na internetni povezavi.

Zastonj pogovori so spet odvsni od tvoje povezave. Če imaš ISDN, potem plačuješ inpulze za telefon in internet. Če imaš ADSL, potem je mesečna naročnina fiksna oz. za pogovore vleja do določenega števila ur, ne vem točno. Če imaš optiko, imaš fiksno mesečno naročnino, v katero je vključena neomejena poraba.

Pokliči na SIOL, a ti bodo dali poizvedovanje, kaj je pri tebi možno in za kakšen denar.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2008 19:03:29   
madela
No,pri nas signal ziher bo. So zdaj dva meseca nazaj v bloku potegnili optično povezavo.
Problem je v tem,da imamo sedaj digitalno tv,preko lokalnega ponudnika in je slika res full lepa,bi rekla da je skoraj boljša,kot film,ki ga gledaš na dvd.
Zamenjala bi pa sam zarad telefonije in interneta,ker je boljša ponudba. Zato me tako zelo zanima kvaliteta slike. Do občasnih motenj pa prihaja verjetno vsepovsod.
Torej,se da slika primerjat z dvd filmom?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2008 19:07:20   
madela
Pa še eno vprašanje....user posted image
Skoraj največ gledam reality zone? A je pri siolu to podnaslovljeno? Zdaj namreč imam podnapise.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2008 21:09:38   
urbancek
Zone reality ni podnaslovljen, meni trenutno sploh ne dela, je pa nekaj časa v angleškem jeziku, nekaj časa pa v ??? Madžarskem ali nekaj podobnega.
Glede slike trenutno nimam problemov (jih je bilo na začetku veliko), s telefonom pa imam tako sranje, da resno razmišljam, da bi šla nazaj na ISDN, ker imam tak odmev in pravijo, da ga ne morejo odpraviti. Skoraj eno leto je bilo v redu, zadnje 3 mesece pa je živa groza. In poznam še nekaj takih nesrečnic, ki imajo s telefonom nore težave.

Lp

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2008 22:09:53   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

Zone reality ni podnaslovljen, meni trenutno sploh ne dela, je pa nekaj časa v angleškem jeziku, nekaj časa pa v ??? Madžarskem ali nekaj podobnega.
Glede slike trenutno nimam problemov (jih je bilo na začetku veliko), s telefonom pa imam tako sranje, da resno razmišljam, da bi šla nazaj na ISDN, ker imam tak odmev in pravijo, da ga ne morejo odpraviti. Skoraj eno leto je bilo v redu, zadnje 3 mesece pa je živa groza. In poznam še nekaj takih nesrečnic, ki imajo s telefonom nore težave.

Lp

Kaj? Ok,to mi pa ni všeč. Jaz imam reality vedno v angleščini in s podnapisi. Kako so lahko take razlike?
Kolikor me mika,da bi šal na siol trojček,toliko mi je zdaj minilo do tega.
Še razmišljam....
P.S.:Kakšno povezavo pa imate,če smem vprašat?

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2008 9:50:26   
urbancek
A misliš za telefon? Prej smo imeli ISDN sedaj pa imamo navadnega. Televizijo pa preko komunikatorja sagem.
Sem šla gledat na papirje pa piše da je razvezan dostop,  osnovni način - kaj pa to pomeni pa nimam pojma.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.10.2008 9:54:35   
orhideja75
mi imamo zdej trio paket (neomejeni)..slika je super, internet hiter, telefonski pogovori zastonj (v telekomovo in siolovo omrežje).

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2008 10:43:13   
madela
(
IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

A misliš za telefon? Prej smo imeli ISDN sedaj pa imamo navadnega. Televizijo pa preko komunikatorja sagem.
Sem šla gledat na papirje pa piše da je razvezan dostop,  osnovni način - kaj pa to pomeni pa nimam pojma.

Saj jaz tudi ne vem...to se bolj mož spozna na te zadeve in njega je to tudi zanimalo. Namreč full komplicira,da hoče lepo,kristalno sliko pa kaj vem kaj vse. Da pa še omenim,da jo gleda ravno eno uro na teden. Samo včasih se zgodi,da mu uspe film pogledat do konca user posted image

Jaz pa sem malo prejle poklicala in naročila trio paket,pol bomo pa videli kako bo pri nas. Na siolu so rekli,da preko optičnih povezav ni težav in da je slika 1A.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2008 14:30:54   
kalbo
Ne nasest na tale trojček za 30 EUR, ker so vsi pametni programi odstranjeni. Od Discoverija do HBO do šport TV. Ravno včeraj sem delal napeljavo enim, pa so bli razočarani in bodo vzeli lepo zadevo za polno ceno, se pravi 39 EUR.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2008 14:33:23   
kalbo
Drugač pa mam trojčka in mi dela super.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2008 15:47:07   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ne nasest na tale trojček za 30 EUR, ker so vsi pametni programi odstranjeni. Od Discoverija do HBO do šport TV. Ravno včeraj sem delal napeljavo enim, pa so bli razočarani in bodo vzeli lepo zadevo za polno ceno, se pravi 39 EUR.

Jaz sem naroila polni paket programov,ker so itak vsi naj programi posebej plačljivi. Plaali bomo pa 36€,ker sem član AMZS-ja in imamo 3€popusta.
Kakšna pa bo slika,pa bomo še videli.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.10.2008 14:00:04   
Limona
Mi smo ga naročili 8.9, priklopit so nam ga prišli 14.10 preko optike.
Do zdaj je bilo vse OK. Pri sliki se zelo redko pokažejo kakšni kvadratki, drugače je super slika; internet je hiter, do zdaj brez problemov in kakšnih izpadov. Neomejena telefonija je bila akcija samo do 15.10, kar pa nisem vedela.
Ko sem želela aktivirat mi ni šlo, zato sem poklicala na Siol, kjer so mi rekli, da je akcija potekla in zaradi tega ne gre. Seveda sem malo znorela user posted image , ampak je zgleda pomagalo, podaljšali so do 22.10 tako da lahko še aktiviramo do takrat (če še kdo ni naj pohiti). Pa še pohvalit moram prijaznost in ustrežljivost telefonistk user posted image , tako da sem imela malo slabo vest, da sem sprva zrojila.

Pa še tole: mi imamo samo en komunikator s polnim paketom, na ostalih dveh televizijah pa kabelsko s 70 programi, tako da doplačamo nekje 5 € na mesec, mesečni račun je nekje 55 €.

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.