|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Singulair za otroke
20.3.2009 10:58:21   
Maleal
Naša tamala ima ponavljajoče bronhitise,zato ji je pediatrinja dala zaščito-zrnca singulair,zanima me,če je imel kdo od vaših otrok to zaščito,kako je pomagalo,so bronhitisi izginli,kakšen je okus teh zrnc,zakaj se ne smejo mešat s tekočino,hvala za odgovore.S to zaščito začneva naslednji teden,ko končava z vpihi flixotide in berodual.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Singulair za otroke
20.3.2009 11:00:39   
Anonimen
moj mali ima astmo. in ko je bil se majhen je jedel ta zrnca. pojma nimam zakaj je treba zmesat v cokolino ali kasice in zakaj ne smes u caj alo mleko zlit. jemal je, da naj bi preprecevalo nocne napade tezkega dihanja. se mi zdi da je res pomagalo. so pa brez vonja in okusa.
sedaj, ko je star 6 let pa ima tablete singulair.
lp

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2009 11:04:24   
Maleal
A to mora skozi jemat,ali samo v jesenskem in zimskem času?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2009 11:10:34   
hijenca
Midva sma dobila ta zrnca kot podporo, za lažje dihanje, ko je bil hudo prehlajen. Dajala sem mu 1 mesec, pomagalo nič. Ko sem s tem prenehala, se je stanje izboljšalo. Okus bi naj imele po malinah, če priznam, nisem nikoli probala. Obrazložitev farmacevtke, zakaj ne smejo bit v tekočini, ker se napihnejo in bi se lahko otrok zadušil.

Upam, da vam bodo pomagale.

LP

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2009 11:13:27   
Anonimen
moj bi moral jemat vsak vecer pred spanjem, samo mu zadnje case ne dajem vec, ker ima pumpo flixotide, ko morava tudi vsak vecer pihat.....in se mi zdi dovolj zascite.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2009 11:47:07   
lilka
Moja je to dobila takrat prvič,  ko je imela tak napade kašlja in bronhitis zgleda s sumom na astmo, pa smo potem vseeno v bolnici pristali, tam je pa P. rekla da ona nebi dala to še naprej. Meni je Bronhomunal za take težave ful boljši, pač v akutni fazi sva ga jedli cel mesec zdej pa po shemi, no vsaj moji pupi ful pomaga. Ma kaj pa vem, na različnega otroka verjetno različno deluje. pojma nimam zakaj ne v tekočino, jaz sem ji v frukcverge mešala.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2009 11:48:30   
simonalokar
moj sin zdaj 3 leta star je imel prvi dve zimi hude bronhitise tako da ga je dala moja zdravnica na pregled pulmologinji v lj. tam sva 1 leta imeli pumpice ampak brez uspeha lani sva maja dobila te zrnca eno vrečko na dan in poglej jemala sva do decembra in še zdaj in upam da bo tako še v naprej je imel samo en bronhitis - zelo blagi in sva ga pozdravili  celo v 2 dneh ne moreš verjet. jaz sem bila mal skleptična glede teh zdravil je pa bolj zdrav kot ventolin. ventolin mehča kosti. jemala sva tudi fleksotide.

imela pa sva tako močne bronhitise da je dihal samo z 1/4 pljučk. pravijo da ta zrnca skrbijo za razvoj plučk in zaščito plučk tvojega otroka. so pa tudi zelo draga in ga ne dobiš kar tako.

simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2009 16:56:39   
julam
Naš 2 in pol letnik je tudi na singulairju. S terapijo smo začeli, ker je vsaka viroza udarila na pljuča. Od takrat dalje lepo diha tudi v času različnih bolezni user posted image . Mi mešamo z mlekom, ni težav. Je pa to zdravilo boljše od pumpic, ker so te glukokortikosteroidi, granule pa ne. Tudi sama sem astmatik in jemlem singulair tablete (razen v nosečnosti in v času dojenja ne).

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?