Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L Samo eno vprašanje-pa ne me napast in ubit čist takoj-kaj pa takrat mislite, ko storitve koristite? Da jih bo plačal stricnevemkdo? Ne vem, no, če vem da si ene stvari ne morem privoščiti, si je ne privoščim. Sem ravno hotela vprašat Mislim, meni je totalno mimo tole - ja, itak, da ste vedele, da imate nek dolg, da ga bo potrebno slej kot prej poravnat, pa verjamem, da če se malo zaguzi, pa poizkusiš vsak mesec vsaj 10€ nakazat, pa imaš to v parih mesecih odplačano, pa ne gre zadeva na sodišče, pa obresti se tudi mesečno manjšajo, ker se glavnica manjša, v glavnem, ne more ti tako zaguzit, da ne moreš 200€ plačati, pa magari postopoma, ko pa pride rubež na vrata, pa napraskate tudi po 500€ in še več, da se ga znebite. Če pa se ne znate kontrolirat pri porabi mobitela, pa si kupite kartico na polnjene in je stvar rešena. Malo absurdno in nesmiselno se mi zdi, da zapravljate takšne denarje za telefon, če si to ne morete privoščiti (če bi si lahko, bi bili računi poravnani). In ja. Saj vem, da boste zopet rekle, da ženska je zgolj vprašala, kako je z obrestmi - blablabla, valda, da te mora en trofit po glavi, da vidiš, da živiš preko svojih zmožnosti, da potem iščeš nekakšne ovinke in ne odgovarjaš za svoja dejanja. Po mojem mnenju je potrebno plačati vse. In prav je tako.
|