Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 14:15:39
|
|
|
|
aljča
|
:bravo::sloncek::rozica::darilo::torta::bravo::sloncek::rozica::darilo::torta::bravo::sloncek::rozica::darilo::torta:vse najboljše pa ,da bi se ti izpolnile vse skrite želje. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 17:26:19
|
|
|
|
aljaneva
|
vse naj naj:torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 19:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljse! :torta::bravo:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 19:10:32
|
|
|
|
pika74
|
Ja Simi 73 a nismo me včasih klele kofetkale :kava::kava: Vse naj naj pa eno dobro torto ti pošiljam :torta: pa tist, k si sama najbolj želiš :modri::duda::roza: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 20:33:47
|
|
|
|
simi73
|
Drage prijateljice! Vsem naj, naj, najlepša hvala za lepe želje. Upam, da vas bom kmalu spoznala tudi v živo na naslednjem srečanju;). :torta: sem že pojedla, za vas jo bom pa ob priliki v živo spekla (al pa kako drugo pecivo):)- Ja Pika74, sem kofetkala:kava:, sam mi doma tolk počas net dela, da kr pop... zraven. Čakam adsl, pa ga še dva meseca ne bo, ker majo centralo zafilano:grrr: Tako da sem bolj dopoldan, ko med službo kaj napišem, bolj na RR. Zdaj grem pa še mal mojga:love: pocartat:sloncek:, ko me je že cel popoldan ko eno kraljico obravnaval:)-:)- Lep pozdrav vsem skupaj in vsaki pošiljam en pušeljc:rozica::rozica::rozica::rozica: simi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
ime - punčkasammazanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčkoEva (
49%)
Nija (
9%)
Leja (
16%)
Tija (
26%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!