|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Silikonski vložki za modrček
28.3.2007 12:55:22   
ery
Hey,
zanima me, če je katera to že kdaj kupovala..ne vem če sploh obstaja, npr. pri kopalkah imam pač v modrčku samo penco, zanima pa me, če dam lahko kaj drugega noter, da bo to bolj "dekolte naredi"?

Saj vem, da je smešno vprašanje, ampak vseeno... mogoče pa kaj novega izvem... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Silikonski vložki za modrček
28.3.2007 12:57:37   
kofetek2010
enkrat sem kupla tak modrc, ki je imel notr gel - pojma nimam kje sem ga kupla, pa tud nanga ne morem pogledat, ker sem ga šenkala (mi ni glih pasal) user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2007 12:59:51   
BaByGiRl
Ja, seveda se dobijo modrčki, k majo noter razne vložke. 1x sem gledala, v modiani se mi zdi, k je noter prov na ta način izgledalo kot silikonski vložki,ki jih vstavljajo v prsa. Mene je motilo, k se mi je zdel težek modrček, pa še full je bilo hecno k že tko nimam prow majhne prsi,..balkonuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2007 13:03:25   
Majabo
a se hecas? pa saj to prodajajo skoraj v vsaki prodajalni s perilom.
Lahko je modrc z gelom al pa zrakom ali pa ..ni da ni
al pa samo blazinice da jih 'podtaknes' v svoj modrc user posted image

probala samo enkrat tega s silikonom, pa me je skoraj skuhalo :-) pa se tezki so

jaz vse kupujem v Lj v Karmen pri Maxiju mala trgovina ki ima ...vse :-)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2007 13:41:13   
IWONA
Če potrebuješ ti prodam za 4 eure user posted image

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2007 14:04:20   
ery
Pa to vem, da obstajajo taki modrčki!!!!
Zanima me, če lahko posebek kupiš blazinice ali gele, da jih daš v modrćek, ki ga imaš že doma??? user posted image

(odgovor članu IWONA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2007 14:11:01   
IWONA
Ja seveda da lahko blazinice kupiš posebej.Jaz jih imam,sem jih imela ko sme imela še manjše joške user posted image in so mi prav prišle ko sem imela takšno bolj khm izrazito majčko.Kje sem kupila pa ne vem

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2007 18:24:08   
marsovcek
Silikonske blazinice je imel Quelle, ti kr dost povečajo.

(odgovor članu IWONA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.