Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Silikonski vložki za modrček 28.3.2007 12:57:37
|
|
|
|
kofetek2010
|
enkrat sem kupla tak modrc, ki je imel notr gel - pojma nimam kje sem ga kupla, pa tud nanga ne morem pogledat, ker sem ga šenkala (mi ni glih pasal)
|
|
|
|
RE: Silikonski vložki za modrček 28.3.2007 12:59:51
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Ja, seveda se dobijo modrčki, k majo noter razne vložke. 1x sem gledala, v modiani se mi zdi, k je noter prov na ta način izgledalo kot silikonski vložki,ki jih vstavljajo v prsa. Mene je motilo, k se mi je zdel težek modrček, pa še full je bilo hecno k že tko nimam prow majhne prsi,..balkon
|
|
|
|
RE: Silikonski vložki za modrček 28.3.2007 13:03:25
|
|
|
|
Majabo
|
a se hecas? pa saj to prodajajo skoraj v vsaki prodajalni s perilom. Lahko je modrc z gelom al pa zrakom ali pa ..ni da ni al pa samo blazinice da jih 'podtaknes' v svoj modrc probala samo enkrat tega s silikonom, pa me je skoraj skuhalo :-) pa se tezki so jaz vse kupujem v Lj v Karmen pri Maxiju mala trgovina ki ima ...vse :-)
|
|
|
|
RE: Silikonski vložki za modrček 28.3.2007 13:41:13
|
|
|
|
IWONA
|
Če potrebuješ ti prodam za 4 eure
|
|
|
|
RE: Silikonski vložki za modrček 28.3.2007 14:04:20
|
|
|
|
ery
|
Pa to vem, da obstajajo taki modrčki!!!! Zanima me, če lahko posebek kupiš blazinice ali gele, da jih daš v modrćek, ki ga imaš že doma???
|
RE: Silikonski vložki za modrček 28.3.2007 14:11:01
|
|
|
|
IWONA
|
Ja seveda da lahko blazinice kupiš posebej.Jaz jih imam,sem jih imela ko sme imela še manjše joške in so mi prav prišle ko sem imela takšno bolj khm izrazito majčko.Kje sem kupila pa ne vem
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.