|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sijoči lasje
31.1.2009 13:53:01   
ery
Ojla

Mene zanima, če katera ve, kako prideš do lepih sijočih blond las....

Jaz, ko se jih umijem, imam štrenaste.. pa vse take naelektrene...user posted image

Hvala za kakšne ideje ...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sijoči lasje
31.1.2009 13:59:38   
Petr_a
A ne gledaš nič tv-ja user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2009 14:02:16   
ery
Ne.. kaj je pa blo.. aja kaka reklama, a ne?

zA KAKŠEN ŠA,MPON? AH...user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2009 15:53:56   
Anonimen
Probej Elseve nutri gloss light šampon in balzam pa obvezno se sfenej s krtačo pa lepo nategni lase pa bo user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2009 17:32:41   
Felicita
če imaš tanke in redke lase definitivno ne bojo nikol taki kot so na tv-ju user posted image morš vedt da se z unimi na tv-ju ukvarja 5 frizerjev preden se kje pokažejo user posted image
sicer si pa naredi kakšno hranilno masko (npr rumenjak + olivno olje) pa na lase ko so že suhi nanesi kakšen balzam, ki se ne spira (glis kur v spreju, niveo za gladke lase,...). pa meni se lasje lepše svetijo če se ne fenam, ampak si jih posušim naravno. aja, pa ne frotirej si jih, samo vodo popivnej iz njih z brisačo, ker z frotiranjem jih precej uničiš...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2009 19:10:06   
kokoska007
tako, kot pomaga KIS pri perilu, tako je dober tudi za lase. iz las odstrani ostanke šampona in jih naredi mehke, voljne, lažje se jih oblikuje s fenom.

lasje ne smrdijo po kisu, če ga dobro izpereš in si daš čez balzam. mogoče edino, če švicaš (npr. savna, tek) se malo voha, drugače ne.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2009 23:46:01   
Barbara_L
Sicer nimam blond las, mi pa za lesk pomaga kolekcija Joh Frieda (pri nas se prodaja samo  v milerju). Ful dobre zadeve.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2009 23:52:11   
Anonimen
Ok....prvo.....če maš barvane blond lase ne dajej kisa gor....kristususer posted image

Drugo....dobijo se šamponi prav za blond lase, z balzamom ne skopari, enkrat tedensko masko(lahko olivno olje).....kadar pa res hočeš da se lasje svetijo pa za to obstajajo kreme in spreji(sprej je boljš), prav sam za lesk las. Jih nič ne obtežijo in zlepijo.

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2009 9:12:52   
ery
Vsem hvala za odgovore. Sem si včeraj naredila masko iz olivnega olja, moram rečt, da so lasje popolnoma drugi, res lepši...user posted image

Jp, pa še kaj za lesk moram kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2009 10:29:20   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ok....prvo.....če maš barvane blond lase ne dajej kisa gor....kristususer posted image

kakšen kristus?

jaz imam barvana blonda lase in občasno uprabljam za lesk las kis

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2009 10:30:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

kakšen kristus?

Barvane na blond?

No....k ti bo kej na zeleno potegnilo ne preveč jokatuser posted image

(odgovor članu kokoska007)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2009 10:31:23   
Kerensa*
kadar pa res hočeš da se lasje svetijo pa za to obstajajo kreme in spreji(sprej je boljš), prav sam za lesk las. Jih nič ne obtežijo in zlepijo.

Meni je najbolj všeč od Gliss Kur-a sprej "tekoča svila" in še eden podoben (se mi ne da vstat' in it' v kopalnico pogledat'). Fajn je za vsakodnevno uporabo, paše pa tudi na temne lase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2009 11:48:23   
Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

kakšen kristus?

Barvane na blond?

No....k ti bo kej na zeleno potegnilo ne preveč jokatuser posted image

brisačkarca, po kisu blond lasje ne bodo potegnil na zeleno. kemijska razlaga: vodikov peroksid je zelo šibka baza, šibkejša od vode; močno reagira samo z močnimi kislinami (npr nerazredčeno HCl), medtem ko z organskimi spojinami tvori peroksi-kisline, ki so neneavarne in brezbrvne. Fino zelen pa rataš, če greš plavat v kak fino kloriran bazen... klor + peroksid je slaba (beri: temno zelena) kombinacija.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2009 10:26:49   
cupacups
če maš barvane lase, potem si kupuj sampon ki lase tudi navlaži in enako tudi balzam.
imas od herbal esenses al kaj je ze...jaz ga uporabljam in je izredno dober.
moram reci da sem imela 7 let blond lase, ampak nikoli več!
lase sem imela tolk uničene da sem se matrala z njimi 2 leti , da zdaj zgledajo nekak.
pa tudi doma barvane lase so cisto nasprotje las ki so pobarvani v frizerskem salonu.
ce pa zelis pa pejt v frizerski salon, kjer tud prodajajo sampone, balzame, kreme, maske, olja.
za sijaj je pa dober tudi olje klas.ne masti las in ima not ene proteine.
lp

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.