Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Signal SLO mob. operaterjev na HR 8.8.2010 12:27:27
|
|
|
|
Roberta69
|
Mene pa zanima, tisti, ki letujete v bližini meje, recimo Savudrija, Umag, itd. ali vam lovi naš signal za mobitel? Na netu prodajajo ene ojačevalnike za signal in piše, da potem preverjeno deluje v Savudriji, Umagu in celo Novigradu . Mi se odločamo za prikolico naslednje leto nekje v bližini SLO, bi pa skoraj nujno rabili internet in ker so HR kampi slabo pokriti z Wi Fi-jem, bi bila potem varinata mobitelovega paketa za net, če bi lovilo signal, super...
|
|
|
|
RE: Signal SLO mob. operaterjev na HR 8.8.2010 14:53:45
|
|
|
|
*Pija
|
Mi smo letos bili pri Novigradu v Istri ampak signal ni lovil. Mi je že malo čez mejo zapiskal njihov signal tako. S tem paketom ko praviš pa ne vem.
< Sporočilo je popravil *Pija -- 8.8.2010 14:54:06 >
|
|
|
|
RE: Signal SLO mob. operaterjev na HR 8.8.2010 15:22:11
|
|
|
|
Felicita
|
mi smo iz kampa finida hodil na nek rt, kjer smo mel ful močen signal (mobitel)... ne vem če pa še dela
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Signal SLO mob. operaterjev na HR 8.8.2010 15:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
hm, ne vem. prvič slišim za ojačevalnike. bi pa tudi meni to prav prišlo. lahko rečem za prekmurje oz. čez mejo za međimurje, da se signal (Simobil) dobro lovi. samo mi tam vidimo slovenijo iz hriba na hrib. najbrž zato. upam, da bodo kdaj ponudili predplačnički internet za nas, odvisnike od interneta.
< Sporočilo je popravil mizantrop -- 8.8.2010 15:26:53 >
|
|
|
|
RE: Signal SLO mob. operaterjev na HR 8.8.2010 16:07:27
|
|
|
|
skuštrana
|
Za internet imam jaz tole http://www.tele2.hr/mobilni_internet/usb_modem_huawei_e1552.html Polni se pa z navadnimi Tele 2 karticami za mobitel.
|
|
RE: Signal SLO mob. operaterjev na HR 8.8.2010 16:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Za internet imam jaz tole http://www.tele2.hr/mobilni_internet/usb_modem_huawei_e1552.html Polni se pa z navadnimi Tele 2 karticami za mobitel. to je to, ja. a kaj veš, a se da kupit samo sim kartico, ker usb jaz že imam od našega mobilnega interneta?
|
|
|
|
RE: Signal SLO mob. operaterjev na HR 8.8.2010 16:17:35
|
|
|
|
skuštrana
|
Nimam pojma, ker jaz sem si kupila paket, pa še v akciji je bil
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?