Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 15:03:12
|
|
|
|
dulcinea
|
Če ti pomaga... ti kar. Meni je to izguba časa
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 15:15:35
|
|
|
|
rainbow
|
No way. Edino na koledar si označim pomembne datume/rojstne dneve/zdravnik take zadeve.
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 15:17:20
|
|
|
|
Mala koala
|
Če ti ustreza, potem ni neumno. Jaz nisem za take hece.
|
|
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 15:19:14
|
|
|
|
Vilma
|
Nič nisi zmešana, ljudje smo si pač različni. Si očitno med tistimi, ki imajo veliko opravil. In prav je, da si zapisuješ, sploh če si tako navajena. Kaj bi jaz dala, da bi končno začela uporabljati tisti planer, ki ga itak imam non stop v torbici: ampak nepopisanega In veš, kako še pravijo? Neumni si zapomnijo, pametni pišejo Jaz si kao vse zapomnim, potem pa se zgodi, da se zmenimi z različnimi ljudmi na isti dan in podobne cvetke
|
|
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 15:47:22
|
|
|
|
Magi*
|
jaz si v koledar (in v outlook) zapisujem vse, kar moram postoriti po dnevih: službene obveznosti, zdravnike, sestanke... če je opravilo vezano na uro, zabeležim tudi to. to pa samo zato, ker bi se mi sicer zgodilo (in se mi tudi že je), da se zmenim za več stvari istočasno - to pa ni možno izpeljati. službene obveznosti nimam od 8 do 16ih, ampak razporejene čez cel dan in to planiranje kar zakomplicira. ne beležim si pa drobnarij. ljudje smo si pač različni.
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 16:03:23
|
|
|
|
dory
|
Zivljenje se mi zdi prekratko,da bi ga zabluzila se s tem...ze v sluzbi je nek urnik, tako,da vsaj doma zivim in diham svobodno, brez urnikov in mislimi,kaj moram se narest...pa imam kljub temu vse narejeno :)
|
|
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 16:23:29
|
|
|
|
Dejča
|
To sicer ne, si pa vsak dan ob koncu dneva na koledar na kratko napišem, kaj se je zgodilo - že več kot deset let - kot nekakšen mini dnevnik, ker se mi pravega ne da pisati vsak dan. Brez tega pa ne gre, saj le tako vse ostane v spominu za vse večne čase . Pa tudi moji za vsak dan napišem, kaj novega je naštudirala .
|
|
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 16:36:06
|
|
|
|
Moyca_
|
ne- samo mi ne bi škodilo
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 17:01:28
|
|
|
|
ZARA
|
Dnevna opravila ravno ne, si pa beležim kakšne nujne opravke. To pa vedno.
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 20:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, si ja. Pol pa pozabm prebrat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2006 20:56:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 21.8.2006 21:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zapisujem si samo za službene stvari. Ostalo pa ne.
|
|
|
|
RE: Si zapisujete dnevna opravila? 22.8.2006 0:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vidiš, anonimna... Torej sva midve edini, ki to počneva. Sicer tega ne počnem čisto vsak dan posebej, ampak večinoma pa vseeno. Predvsem takrat, ko imam kakšen tak teden, ko imam toliko opravkov, da niti za pol ure naprej en bi vedela, kaj moram narediti in kam moram iti, če tega ne bi imela napisanega. Sicer se kljub temu mimogrede zgodi, da "dnevni red" pozabim prebrati ali pa, da česa ne naredim (zmanjka časa, ker se je kje kaj zavleklo ali podobno), ampak tisti dan potem vsaj nekaj koristnega naredim. Čas za pisanje "dnevnega reda" imam takole v nočni izmeni (ko počnem tudi vse drugo, samo službenega ne). To počnem že kar nekaj let in nameravam tudi še vnaprej. Mi pa nikakor ne gre, da bi si to pisala v računalnik - obvezno ročno in v planer oz. notes.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?