Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 7:11:02
CIPRESA
Jaz sem jih imela 55 predno sem zanosila in to kar konstantno velika pa nisem (164) :zmeden:. Potem sem se zredila za 18kg v nosečnosti, danes 10 dni po porodu pa jih imam 62kg. Ostalo mi je še 7 kg ki jih bomo potem odstranili.
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 7:28:05
CUKRČEK
JAo, bejbem pa a ste same suhice tle gor?!? Jaz pa ravno kontra...kile so vojna tajna pri meni. Naj povem le to, da mora šivilja, ko me meri, najprej zacahnat, pol pa od tam naprej merit mojo rit(pa tolk je dolg šivilski meter) :((
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 7:35:49
saratanja
jao...same manekenke.
Meni pa kile kar nočejo več dol. Preden sem šla spet v službo, so kile pristale že na 60 (na 165 višine). sem si zastavla še pet kil dol, pa bo idealno. Jok, od tega službenega sedenja mi kile sam gor grejo in sem že na 62..:ups:
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 8:01:02
Anonimen
še višina bi bla potrebna :) js sem 181 visoka..moja najslabša leta so bla ko sem mela 98 kg :(( pol shujšala na 78 :bravo:, pol zanosila in se zredila nazaj na 98 :(( zdej jih mam pa 85 in hujšam :) prvi cilj je 80, drugi pa 70.