|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Shranjevanje fiziološke raztopine
30.12.2009 17:34:28   
Lantea
Zdravo!
Nekaj časa nazaj sem kupila pol litra fiziološke, a nisem vso porabila. Zdaj jo imam v hladilniku, pa me zanima, kako dolgo je lahko odprta in če je hladilnik primerno mesto za shranjevanje odprte plastenke.
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Shranjevanje fiziološke raztopine
30.12.2009 20:12:33   
malecka
Mislim da je rok uporabe 7 ali 14 dni. Tako smo mi začeli, kar z lastno proizvodnjo ko potrebujemo fiziološko...user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2009 20:29:26   
nynna
Jaz mislim, da če jo uporabljaš za recimo nos in ne za oči, ni potrebno da je sterilna in tako jo lahko uporabljaš tudi dlje kot 14 dni. Jaz jo in nimamo nobenih težav. Za oči jo pa ne bi.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2009 23:31:08   
Ksantipa77
Tudi jaz sem jo za čiščenje nosa imela kar dolgo. Saj je le slana vodauser posted image

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2009 10:04:37   
madela
Jaz si pa kupim tisto za injiciranje,ko jo lahko ven dobiš samo z iglo in je potem ostane dlje časa sterilna. Shranjujem pa na sobni temperaturi.

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2009 13:07:46   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Jaz si pa kupim tisto za injiciranje,ko jo lahko ven dobiš samo z iglo in je potem ostane dlje časa sterilna. Shranjujem pa na sobni temperaturi.

Mi imamo tudi to za injeciranje - Braunova se reče, mislim da.
Jo pa porabimo liter v 5 dneh tako da ni panike. Uporabljamo jo za nos. Čistimo zjutraj in zvečer obema z 20 ml injekcijo.
Sedaj jo delam sama, a polnim v to Braunovo plastenko in shranjujem na sobni temperaturi.
Za oči kupim majhne sterilne ampule.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2009 13:30:35   
Najaa
Jaz jo imam samo za nos in jo imam kar na pralnem stroju, da je vedno na dosegu roke, ko se pucajo noski. user posted image Imam jo pa tud kak mesec.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Dvoimensko ime
binyy

Ali ste za dvoimensko ime otroka?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!