|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Shranjevanje živil
8.8.2007 12:33:52   
Minerva
Kako hranite načeta živila? user posted image

S fantom živiva sama in tako določenih živil ne porabiva veliko (npr. drobtine, moka, sladkor ...). Vse načete zadeve sem imela shranjene v večji plastični posodi, ki je namenjena shranjevanju in se neprodušno zapre s pokrovom. Vsako embalažo povezano z elastiko in vse skupaj v tej posodi.

Včeraj sem potrebovala drobtine in me je skoraj kap, ko sem malce bolj pogledala v vrečkico in ugotovila, da so notri izredno majhen žuželkice, svetle, bež barve. Potem sem malce bolj pogledla po celotni posodi in so bile povsod - po embalaži drugih živil in na dnu posode, drugih embalaž res nisem odpirala.

Torej, čez vikend imam v načrtu generalno čiščenje celotne kuhinje in bomo videli kako in kaj! Verjetno bom vse načeto vrgla v smeti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Shranjevanje živil
8.8.2007 12:48:23   
ciciban
Priporočam tupperware posode za shranjevanje.user posted image

(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2007 12:53:47   
Anonimen
mogoče so bile notri že ko si jih kupila?? user posted image Tud to se zgodi..

Drgač mam pa js isti problem.. Kupila sem posodo od Quelleta - dost poceni.. Ampak ni neprodušno zaprta..user posted image

(odgovor članu ciciban)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2007 13:06:24   
Spark
Žal nimam nobenega nasveta zate. Se je tudi meni enkrat zgodilo, da sem imela v moki neke čudne žuže, pa sem vse stran zmetala lepo prebrisala- uporabila sem kis , dobro posušila predno sem notri nazaj dala.

Ti ciciban, me pa zanima  če mogoče veš kje bi lahko našla kakšno informacijo kakšni produkti od tupperware pa vse obstajajo, pa ne da se mi imeti, nobene predstavitve. Pa kakšne so kaj cene. Rada bi si kaj kvalitetnega nabavila. 

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 13:06:32   
sonček33
ja te žuželke so molji - najprej so bube kot črvi pol pa dobijo krila in so en velik hudič ker se jih težko znebiš
tudi to je res, da so včasih v teh živilih že ko jih kupimo žal

neprodušne posode kupi, v merkurju npr...skratka zapirat je treba vse skupaj..
a najprej sej jih boš morala znebiti...

pridejo tudi v makarone, zakuho za juho, špagete...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 14:09:15   
ciciban
Javi mi svoj naslov,pa ti posljem katalog.Vse potrebne inf.lahko dobis pri meni.Javi se mi na zs.Povej kaj tocno te zanima.lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 14:15:23   
Anonimen
O moj bog....jst pa tega nikul ne gledam.user posted image  Bokvej kakšno mam v shrambiuser posted image .

Jaz bi tud kakšne posode.

(odgovor članu ciciban)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2007 19:17:43   
ciciban
V album sem dala sliko kako kako so lahko shranjena zivila v tupperware posodah.

(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2007 9:16:30   
malecka
a imajo  še vedno astronomske cene? je bila moja mama zastopnik pa so bile cene fajn zasoljene. si jih nisem mogla privoščit.user posted image žal mam majhmo plačo user posted image bi pa tud sama kaj takega potrebovala ker pri nas je grozno z temi molji, se jih sploh ne moremo rešiti user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2007 9:19:57   
Felicity
BTW - Jaz drobtine vedno hranim v zmrzovalniku. Ostalo pa v neprodušnih posodah, žal ne od tupperwer, ampak cenejše, pa še nikoli niso imele "nezaželjenih obiskov".user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2007 10:35:43   
Anonimen
moja prijateljica čisto vse hrani v hladilniku... ravno zaradi moljev - posedično ima 3 hladilnike user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2007 16:26:30   
ciciban
Žal so res kar visoke cene,je pa gotovo ceneje kot kupiti 3 hladilnike in plačevati štrom.Jaz sem si jih tudi pocasi kupovala.Vsak mesec kaksno,pa se nabere.Sploh pa se splača spremljat akcije....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.