Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sezonsko delo v Termah Čatež 14.4.2011 17:55:35
|
|
|
|
daša
|
Jaz sicer nimam izkušenj s sezonskih delom. ampak previdevam, da gre za sklenitev pogodbe za določen čas, nekaj mesecev. Če je to tako, ti pripada sorazmerni del dopusta za vsak mesec + sorazmerni del regresa. Jaz bi zaradi dopusta vprašala, bolniške pa rajši ne bi omenjala, saj veš, kako so danes delodajalci "naspedirani". Samo vprašaš, pa že mislijo: "ta bo skoz na bolniški". Saj če bo zbolela, boš šla pač na bolniško, to ti pripada po zakonu.
|
|
|
|
RE: Sezonsko delo v Termah Čatež 14.4.2011 21:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pogodba bo oz.(če bo) sklenjena za 5mesecev.
|
|
|
|
RE: Sezonsko delo v Termah Čatež 14.4.2011 21:43:53
|
|
|
|
daša
|
Ja, potem naj bi bilo tako, kot sem zgoraj napisala (dopust, regres). Dopust ti bo pripadalo cca 2 dni/mesec dela, to je potem enih 10 dni. Je pa fajn vnaprej povedat če imaš rezervirano, da se zadeve uskladijo, če se pač da. Za bolniško, pa jaz bi bila tiho.Če bi tamala zbolela,bi sicer probala drugo varinto varstva (mož, mami), če je ni, pač greš na bolniško. V bistvu nisi dolžna nobenemu razlagat kaj drugega kot to da imaš nego za otroka. Saj vedo, da imaš majhna otroka, torej naj bi pričakovali tudi kakšno nevšečnost povezano s tem. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.