Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 21.4.2010 9:00:56
|
|
|
|
AV
|
ITALIJA (LIGNANO) GULLIVERLANDIA: odprto od 1. maj do 30. septembra od 10.00 do 18.00. Primerno za manjše otroke. Vstopnina 13 EUR otroci od 3-8 let, 17 EUR odrasli. www.gulliverlandia.it
|
|
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 22.4.2010 11:18:28
|
|
|
|
Nea
|
Nemčija: Baden-Wuerttenberg http://www.freizeitpark-traumland.de/ Zelo lep zabaviščni park za manjše otroke.
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 19.5.2010 9:55:36
|
|
|
|
pikapokapi
|
ojla, mi smo bili letos za prvega maja v Legolandu in je bilo super. je zelo lepo urejeno in prilagojeno različnim starostnim skupinam otrok. Mi smo imeli s seboj kar tri sončke, in sicer 8, 3 in 1 leto stare in prav vsi so se zabavali. Me pa zanima kje v Italiji bi se naši sončki lahko prav tako zabavali?
|
|
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 19.8.2010 4:12:54
|
|
|
|
wsdjh
|
There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below. charms/mi smo bili letos za prvega maja v Legolandu in je bilo super. je zelo lepo urejeno in prilagojeno različnim starostnim skupinam otrok. Mi smo imeli s seboj kar tri sončke, in sicer 8, 3 in 1 leto stare in prav vsi so se zabavali. thomas sabo charms
|
|
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 24.2.2011 19:37:46
|
|
|
|
siward
|
Gardaland, Castelnuovo del Garda blizu Verone - Italija Aquasplash, Lignano - Italija Minimundus, Celovec - Avstrija Europa Park, Rust blizu Freiburga - Nemčija Legoland, Günzburg - Nemčija Disneyland, Pariz - Francija Efteling, Kaatsheuvel - Nizozemska
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 23.2.2012 19:16:16
|
|
|
|
Atek copatek
|
Obiskal sem veliko zabaviščnih parkov, predvsem tistih po Nemčiji. Žal še pred leti in brez otrok. Kot velikemu otroku mi je bilo najbolj všeč ravno v Legolandu. Ta je nasploh najbolj primeren za predšolske in šolo obvezne otroke. Vsako leto dodajo kakšno zanimivost oz. tematiko. Je garantirana zabava za vso družibo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?