Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 21.4.2010 9:00:56
|
|
|
|
AV
|
ITALIJA (LIGNANO) GULLIVERLANDIA: odprto od 1. maj do 30. septembra od 10.00 do 18.00. Primerno za manjše otroke. Vstopnina 13 EUR otroci od 3-8 let, 17 EUR odrasli. www.gulliverlandia.it
|
|
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 22.4.2010 11:18:28
|
|
|
|
Nea
|
Nemčija: Baden-Wuerttenberg http://www.freizeitpark-traumland.de/ Zelo lep zabaviščni park za manjše otroke.
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 19.5.2010 9:55:36
|
|
|
|
pikapokapi
|
ojla, mi smo bili letos za prvega maja v Legolandu in je bilo super. je zelo lepo urejeno in prilagojeno različnim starostnim skupinam otrok. Mi smo imeli s seboj kar tri sončke, in sicer 8, 3 in 1 leto stare in prav vsi so se zabavali. Me pa zanima kje v Italiji bi se naši sončki lahko prav tako zabavali?
|
|
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 19.8.2010 4:12:54
|
|
|
|
wsdjh
|
There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below. charms/mi smo bili letos za prvega maja v Legolandu in je bilo super. je zelo lepo urejeno in prilagojeno različnim starostnim skupinam otrok. Mi smo imeli s seboj kar tri sončke, in sicer 8, 3 in 1 leto stare in prav vsi so se zabavali. thomas sabo charms
|
|
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 24.2.2011 19:37:46
|
|
|
|
siward
|
Gardaland, Castelnuovo del Garda blizu Verone - Italija Aquasplash, Lignano - Italija Minimundus, Celovec - Avstrija Europa Park, Rust blizu Freiburga - Nemčija Legoland, Günzburg - Nemčija Disneyland, Pariz - Francija Efteling, Kaatsheuvel - Nizozemska
|
|
RE: Seznam zabaviščnih parkov po Evropi 23.2.2012 19:16:16
|
|
|
|
Atek copatek
|
Obiskal sem veliko zabaviščnih parkov, predvsem tistih po Nemčiji. Žal še pred leti in brez otrok. Kot velikemu otroku mi je bilo najbolj všeč ravno v Legolandu. Ta je nasploh najbolj primeren za predšolske in šolo obvezne otroke. Vsako leto dodajo kakšno zanimivost oz. tematiko. Je garantirana zabava za vso družibo.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSavnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Tri najlepše pešpoti ob morjuSprehodite se po najlepših krožnih pešpoteh ob slovenskem morju, ki pohodnikom omogočajo spoznavanje skritih kotičkov Po...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: