Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 2.6.2009 23:02:48
|
|
|
|
Ribica **
|
Obstaja, Mothercare. Pri nas se dobi rabljene, rdeci so. Pa cestitke!
|
|
|
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 2.6.2009 23:27:13
|
|
|
|
skuštrana
|
http://www.albeebaby.com/graco-duorider-double-stroller-6o00abb3-abbington.html Meni se je ta ( sicer starejši model) super obnesel. Nisem ga uporabljala za dvojčke, ampak ko sem čuvala od prijateljice otroka plus svojega. Gre v ležeč položaj, dovolj je ozek, da prideš skoraj skozi vsa vrata, uporaben tudi pri večjih otrocih - jaz sem ga uporabljala do približno starosti 2let, ima veliko šoping košaro...
|
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 3.6.2009 7:29:00
|
|
|
|
NAVT
|
Hartan ZXII; mi smo bili z njim zelo zadovoljni. Fajn je, ker lahko sedeža obračaš v obe smeri vožnje.
|
|
|
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 3.6.2009 23:16:12
|
|
|
|
babylove
|
Na spletni strani Mothercare imajo zanimive vozičke. Ampak njihova politika mi je pa nerazumljiva, saj nikamor ne dostavljajo?
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 4.6.2009 6:33:14
|
|
|
|
irenav
|
Mi imamo TFK Twinner Twist. Z njim pridemo povsod...tudi skozi blagajne v trgovinah (v Sparu povsod, v Mercatorju pa v nekaterih trgovinah zmanjka kak cm - očitno prehodi niso povsod isti- uporabimo prehod kjer smo prišli v trgovino). Širok je malo manj kot standardna vrata, tako, da še nismo obtičali :). Ima velika kolesa, tako, da je fajn za po makedamu...nam je bilo to zelo pomembno... vozički z malimi kolesi so takoj odpadli. Je lepo vodljiv (oba sprednja kolesa sta vrtljiva, možno pa jih je tudi fiksirati) in se da manevrirat z njim tudi z eno roko. Rutar jih ne prodaja več...da pa se naročiti po netu. Čestitke!
|
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 4.6.2009 9:22:46
|
|
|
|
babylove
|
irena, ali se naslonjalo spusti v povsem vodoraven položaj in ali sta naslonjali ločeno nastavljivi?
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 4.6.2009 13:03:35
|
|
|
|
irenav
|
Naslonjala se spustita v vodoraven položaj in sta ločeni. Regulirata se z zadrgami - tri možne nastavitve. Do 4 mesecev sem imela prenosni košari s trdim dnom.
< Sporočilo je popravil irenav -- 4.6.2009 13:04:39 >
|
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 4.6.2009 22:00:40
|
|
|
|
babylove
|
Z zadrgami - je to potem trpežno? Si ne znam predstavljati. Če se naslonjali spustita v vodoravni položaj, potem nakup košar ni nujen, kajne? Od kod pa je ta znamka, zanjo namreč še nisem slišala?
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 4.6.2009 22:13:19
|
|
|
|
GoYa
|
BabyWelt ima 2 vozička, pri katerih gre naklon v vodoraven položaj. Oba drži BC.
|
|
|
|
RE: Seznam vozičkov za dvojčke 5.6.2009 8:10:48
|
|
|
|
irenav
|
Z zadrgami nismo nikoli imeli problemov. V velikem vozičku se 45 cm velik dojenček kar izgubi...v košari imaš nekoliko bolj varen občutek....tudi bolj toplo mu je (pozimi). In še sama sem ju lahko naenkrat nesla v voziček - v vsaki roki eno torbo (če živiš v hiši).
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?