Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 10.7.2007 22:31:29
|
|
|
|
kaja26
|
dr. Oetrker mlečni riž a to za koslilo al kaj bi blo prej za malico...
|
|
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 10.7.2007 22:39:32
|
|
|
|
muki1
|
Joj, sem se zmotila...dr. Oetker, ne Oetrker. Drugače pa...ka pa vem, saj bomo potem šli zvečer na pico . Ali pa bo za večerjo, pač moj mož to rad je in da se kupit v vrečki, zato sem vrgla dva v nakupovalno košarico in naj človek uživa na dopustu....
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 10.7.2007 22:42:51
|
|
|
|
darja72
|
Posoda oz. kanister za vodo (za na drevo obesti), solarne vreče za toplo vodo, zložljive pvc poličke za razno šaro, samonapihljive ležalne podloge...se bom še česa spomnila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 22:43:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2007 22:46:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 10.7.2007 23:39:27
|
|
|
|
Marogica
|
Pa kis, olje, sol, sladkor, KAVA ... Pa stikalo....da lahko otroke za kakšnih pet minut ma dan izklopiš....
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 11.7.2007 0:21:31
|
|
|
|
trixi
|
moj dragi je pa ravno danes- ups- včeraj kupil uno ponev, ki dela na elektriko in pole kuha "sama"
|
|
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 11.7.2007 8:06:37
|
|
|
|
muki1
|
KAVA je prva na seznamu živil.....brez Barcafeja imam uničen dopust.....žal, tudi od kave si lahko odvisen . Stikalo za izklop otrok imamo naročeno, sem našla na netu, dobi se v Papua Novi Gvineji, upam, da mi pravočasno dostavijo . Kanister za vodo imamo, zložljiv, pa lavor za posodo imam, to spada k opremi za kuhanje, je na drugem seznamu .
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 11.7.2007 8:07:46
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka še nekaj idej za kosilce/večerjo: palačinke zelenjavna juhica polenta in jogurt ajdova kaša z grahom in kislo smetano Polenta in ajdova kaša gresta itak z nami, pa zelenjavne juhce se bodo tudi kuhale....to so pa spet stvari iz seznama za juniorko. A vam tega tudi prilepim ?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2007 8:14:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 11.7.2007 8:43:05
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka še nekaj idej za kosilce/večerjo: palačinke zelenjavna juhica polenta in jogurt ajdova kaša z grahom in kislo smetano Polenta in ajdova kaša gresta itak z nami, pa zelenjavne juhce se bodo tudi kuhale....to so pa spet stvari iz seznama za juniorko. A vam tega tudi prilepim ? jaaaaaaaaa, kaj pa vžigalice/vžigalnik in prva pomoč? Sivka, pazi roke .
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 12.7.2007 8:37:56
|
|
|
|
gapšer
|
mi gremo 20.7. - po vročem valu. Sem pa včeraj gledala na HTV, kako je samo pihalo na morju. Sedaj pa me je malo strah neviht. Kaj je najbolje narediti, če bo kakšno neurje? Mislim zaradi dreves, ki so sicer super za senco, v primeru močne nevihte, pa lahko dobiš tidi kaj po glavi. Saj moja je tak bolj trda, samo za naše dete se bojim.
|
|
|
|
RE: Seznam opreme za kamp in ideje za kosila 12.7.2007 11:21:28
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapšer mi gremo 20.7. - po vročem valu. Sem pa včeraj gledala na HTV, kako je samo pihalo na morju. Sedaj pa me je malo strah neviht. Kaj je najbolje narediti, če bo kakšno neurje? Mislim zaradi dreves, ki so sicer super za senco, v primeru močne nevihte, pa lahko dobiš tidi kaj po glavi. Saj moja je tak bolj trda, samo za naše dete se bojim. Računam na lepo vreme, če se kaj zakuha, pa gremo sedet na sekret . Dobesedno ...... mislim, da bomo kar tam prevedrili nevihto. Šotor pa smo sprobali, je bil nekaj časa doma postavljen, pa ga ni nič ganilo, je celo bilo neurje pred par dnevi, ki nam je zlomilo drevo...šotor pa je ostal na mestu. Torej vetra se ne bojimo, dokler ne ruva dreves.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?