Tutan
|
* 2 zaščitne rokavičke(da se ne praska z nohtki); tole je fajn ja, si moram napisat, da moram ene kupit * 2 žabice/pliš- 56 - pliš žabe? A to so tiste na stopalke? * 2 tetra kapici- 62 - imam 2, eno 50, drugo 56, potem pa po kopanju tako (vsaj pri prvem nisem) ni potrebno več dajat gor kapic * 2 tetra kapici- 56 * 1 debelejša kapica-mala - imam nekaj zimskih kapic - nekaj še od taprvega, sem imela bolj univerzalne barve, ene 2 luštni sem še zraven vzela, pa rokavičke brez prstkov * 6 mako majčk- 62 ; mako majčke so fajn ja. Imam jih nekaj od prvega, nekaj sem vzela novih, pojma nimam koliko jih je - recimo na oko 56+62 jih je ziher 10. Mako majčke so super zadevščna. * 4 mako majčke-56 * 4 hlače(1x brez stopal; 3x s stopali)- 62 * 2 hlače(1x brez stopal; 1x z stopali)- 56; za začetek sem kupila večinoma 56 (2 kompleta 50) - trenerkice brez stopalk, mehke kavbojkice, štramplčki, nekaj bombažnih s stopalkami - jih imam kar nekaj, tako da prvih par mesecev ne bo sile * 6 body dolgi rokav(vsi na preklop)- 1 mesec/56; bodyev 56 imam okoli 20 Ok, tega ne bomo okoli govorili * 9 body dolgi rokav(4x na preklop; 5x za čez glavo)- 62; teh imam samo enih par - bomo sproti dokupili * 2 jaknici- 56; bom raje tiho - 2 imam še od tamalega, 2 sem zraven kupila, pa še zadnjič sem gledala eno tako lepo z ušeski - čist nepotrebno, ja * 1 jaknica- 62 * 8 povijalnih plenic - Imam jih cca 25 - enih par s potiskom (vzela v Ikei, pa Pikapolonici) - mora bit kakšna več, za moje pojme - za v voziček pod glavico, kakšna gre v torbo, pa z njo se fino prekriješ, če v javnosti dojiš, pri kopanju so fine, da se not zavije otroček, pa taprvi je mel te plenice kot ene ninice - jih je žvečkal) * nogavičke in copatki * zimski kombinizon- 62; kombinezonček mam jaz tudi 62 ja - pa kar tak brez stopalk, spodaj je kot ena vreča, pa ima odprtinico za jajčko. Taka hitra varianta. Drugače imam pa winter kit na vozičku in dvomim, da bo potrebno neke hude kombinezončke oblačit spodaj. *** 29 tetra pleničk - aham, sem prej mislila, da misliš pod povijalne plenice, tetra plenice. Beri zgoraj. *** 3 posteljnine - enako *** 3 rjuhe - imam jih malo več, ampak logično, nekaj je podedovanih od starejšega *** 6 malih pleničk- krpic - kupila 2 paketa - te so tudi fajn, za umivat dete *** 2 brisački - enako, pa sta obe podedovani, ker brisačk skoraj nismo uporabljali - kar tetra plenice
|