|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sezamov čaj - kje se dobi?
11.11.2005 12:53:36   
simona2
Ali mi lahko katera pove, kje se kupi sezamov čaj, ki naj bi bil izjemno dober za mleko? Ali lahko skuhaš kar sezamova semena - meni se zdi to sicer malo čudno pa vseeno. Hvala za odgovore.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sezamov čaj - kje se dobi?
11.11.2005 13:04:34   
čaki
jaz sem kupila sezam ga skuhala in vse to popila. res pomaga!! vpiši v iskalnik in si za nazaj preberi- pred slabim letom nas je blo veliko ki smo to kuhale doma. tam boš našla tud kolk vode in kolk sezama za eno rundo...uglavnem velik se je pisal
in tud zlo blek blek je za pit..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2005 17:08:21   
Maxica
Simona2, kupiš sezamova semena, zavreš cca.2dcl vode in ko zavre, noter usuješ semena (malo, ene dve žlički) in to naj počasi vre 20 minut. To potem popiješ, pa je.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2005 19:44:59   
Anonimen
Pa ne pozabi pojest nakoncu še semen. Niso okusna, ampak delujejo pa user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2005 16:18:18   
teta beta
Kaj je res treba semena na koncu pojest?! Koliko čaja pa ponavadi spijete na dan in kdaj (zjutraj, opoldne, zvečer)? A se lahko sladka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?