|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sex ni bogvekaj
25.1.2008 11:45:03   
Anonimen
Zanima me kaj mislite o sledečem?
Svojega partnerja imam neizmerno rada in v vseh drugih pogledih mi ustreza 100 odstotno, razen pri seksu.. Najin seks pač ni bogvekaj.. Sem okusila že kaj boljšega.. In verjetno je to razlog tudi za redkost najinih spolnih užitkov.. In se sprašujem, če lahko na tak način živiš celo življenje..

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 25.1.2008 22:12:43 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SEKS NI BOGVEKAJ
25.1.2008 11:45:42   
Petraa
če vama paše oziroma tebiuser posted image
kako naj to mi vemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 11:46:59   
Anonimen
Ja zakaj ga pa ne izboljšatauser posted image

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 11:49:33   
tanikaa
Punca, v sodobnem svetu je toliko, toliko stvari s katerimi si lahko izboljšaš sex, da bo ena stran premalo za opisovat. V prvi vrsti pa nujno potrebujeta DOMIŠLJIJO.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 11:51:50   
tanikaa
Aja, še to. Ziher sem, da tako ti kot tudi on mata neke svoje fantazije. Pogovorta se in jih probajta uresničiti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 12:02:38   
Anonimen
Problem pomojem ni v najinih fantazijah. Moj partner ima probleme s predčasnim izlivom in je po vsej verjetnosti vedno pred spolnim odnosom živčen, ker ne ve kako se "bo odrezal".. In ker je živčen, najin odnos potem ni sproščen jasno. In to se čuti...

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 12:23:35   
piščanc
nič kaj luštna varianta. pri mojem bivšem je pomagal kondom, da je vsaj malo trajalo in tudi pogostost odnosov pomaga, sam super pa ni glih. odvisno koliko ti to pomeni. seveda je seks še tudi vse kaj drugega kot samo lulek v luliko. pa naj bo predigra toliko daljša. sam problem je ponavadi tudi v glavi

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2008 12:45:48   
Anonimen
Ja, tudi men se zdi, da je problem v glavi, zdaj že v obeh glavah, moji in njegovi... On je živčen ker ne ve kako bo, jaz pa imam tudi verjetno že vnaprej v glavi da itak ne bo ok... In tako tudi predigra ne more bit ne vem kako dobra...
Tudi midva uporabljava kondome, celo tiste, ki podaljšajo čas užitka... ampak to ne gre v nedogled.. To ni rešitev problema.
Kot sem že napisala, imam ga neizmerno rada ampak po drugi strani pa sem ženska, ki pač rabi seks.. in rabim biti zadovoljena.. In če si predstavljam, da bo tako celo življenje, me zmrazi..

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2008 13:10:07   
Katey
Uf to zna bit pa kriza, zase lahko rečem, da si težko predstavljam zdrav in dober odnos brez dobrega seksa, saj veš kaj pravijo dober seks je 10% veze, slab pa 90%.
Je pa res tko kot so ti že napisali, pogovorita se pa mal domišljije user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 13:23:55   
qwasy
A ne obstaja kakšna strokovna pomoč user posted image

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 13:38:12   
Peppa
Uh, poznam to (oz. sem poznala).
In lahko ti povem samo, da vaju reši edino pogovor in pogovor in pogovor. Pa veliko božanja in cartanja in nasploh prepuščanja eden drugemu brez da zraven kaj razmišljaš.

Lahko npr. poskusita tako, da on tebe najprej zadovolji, ker potem bo seksal pod veliko manjšim pritiskom. Ker zdaj že itak nima volje, ko pa še vidi tebe da imaš že vnaprej razočaran obraz...

Ko pa boš ti že enkrat doživela vrhunec, in mu boš pokazala da si ga še vedno želiš, potem nebo toliko obremenjen in bo lažje zadržal.
Je pa res da če nimata odnosov vsak dan, da potem težje zadržuje.

Praviš da je živčen. Zakaj je živčen? Kako dolgo pa sta skupaj? Pa saj človek je živčen npr. ko ima odnose prvič ali pa drugič. Ne pa z nekom s katerim si skupaj. To mi je malce čudno.
Upam, da mu nisi kdaj rekla da si z njim nezadovoljna. Mislim tako direktno. Ker tega moški ne prenesejo. Oz. jim je treba povedat tako-po ovinkih zavito v vato.

V bistvu je zdaj veliko na tebi, da mu dvigneš samozavest in mu pomagaš da se zadeve uredijo. Če je vajin odnos tak kot mora biti, potem bosta problem hitro odpravila. Če ne, pa je dolgoročno gledano, postavljen pod vprašaj.

Veliko sreče

< Sporočilo je popravil Peppa -- 25.1.2008 13:41:05 >

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 14:05:40   
Anonimen
Peppa hvala ti za ta odgovor.. Sej vse kar si napisla v bistvu že vem, ampak je pa vseeno faj, če ti kdo še enkrat pove in te spomni, da se na ta način da rešit stvari.

Živčen pa je moj dragi pomojem zaradi tega, ker ve kolikokrat me je razočaral in se boji, da me bo spet. Nikoli mu nisem rekla, da mi ni fajn z njim, ampak saj ni neumen.. Če mu po parih sekundah pride, verjetno ve, da mi ni fajn.. Pa tudi razočaranega obraza v tistemj trenutku ravno ne moreš skriti...

Občutek imam , da je zanj celoten seks postal ena živčna vojna, vključno s predigro, ker ve kaj ga čaka... da se bo moral izkazat - saj ne samo meni, tudi sebi...

To je res mučno - za oba...

Pogovarja pa se tudi ne prav rad o tem - kar je verjetno razumljivo, saj je tu ranjena njegova moškost..

(odgovor članu Peppa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2008 14:13:35   
Peppa
Ja hudo je včasih z moškimi...user posted image

Če se ne pogovarja preveč rad, potem pa poskusi na kak drug način pristopiti. Ne vem. Sama najbolj veš kakšen je tvoj partner. V prvi vrsti je pomembno da mu vzbudiš zaupanje in samozavest. Ostalo pa bo potem prišlo samo od sebe.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2008 14:38:08   
Jurček
V bistvu je zelo preprosto, kako tvoj dragi bo dlje zdržal ti pa prišla do tvoje tako 'pričakovanega' orgazma.

user posted image Primer 1user posted image :  Vaš dragi naj se vsak dan mastrubira. Če nima take velike potrebe, pa 1 urco ali pa 30 minut 1x pred seksom.
Anonimna boš videla kako dolgo bo zdržal (ocenjeno +20 do 40 minut več) user posted image . To je že stara metoda, taktika, fora, ki jo moško delamo, da pač več zdržimo user posted image . Kajti več dni ko se moški špara, hitreje pride do izliva user posted image . Po pravici povedano predčasnega izliva ni.

Če Prvi primer ne pomaga, ti z veseljem napišem novega user posted image

(odgovor članu Peppa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2008 14:42:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  hvala Jurček! Sem vedela, da bo kakšen moški že vedel pravo rešitev. Še eno vprašanje: kako pa naj mu to razložim...?   "...dragi, a veš tebi ful prehitro pride in jaz nisem zadovoljena... a bi šel ti zdej mal na WC, potem bova pa šla seksat..?"  pomojem to ne bo ok...

(odgovor članu Jurček)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.1.2008 14:59:34   
snake
anonimna kaj je takega če svojemu poveš direkt da mu prehitro prideuser posted image pa sej ste par, kje je odkritost????
če ne boš odkrita ne boste prišli nikamor...to je ključ ki vas bo pripeljal do rešitve problema (odkritost)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2008 15:00:27   
Anonimen
Enostavno mu ga obdelaj prej ti ... samo oralno in potem čez nekaj časa zahtevaj še enkrat akcijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2008 15:05:07   
Anonimen
Ni problem v tem, da se mu ne upam povedat, da mu prehitro pride - to ve že sam. Se je pa težko potem pogovarjat o tem, ker je to za moške občutljiva tema, ki bi jo najrajš kar dali "pod preprogo". S tem, da mu bom rekla naj se gre pred seksom malo samozadovoljevat v kopalnico, ker meni drugače ni fajn z njim, bo samo še bolj padla njegova samozavest, seksu pa se bo še bolj izogibal, kot se že sedaj...

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.1.2008 15:07:50   
sonček00
n

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.1.2008 15:34:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni problem v tem, da se mu ne upam povedat, da mu prehitro pride - to ve že sam. Se je pa težko potem pogovarjat o tem, ker je to za moške občutljiva tema, ki bi jo najrajš kar dali "pod preprogo". S tem, da mu bom rekla naj se gre pred seksom malo samozadovoljevat v kopalnico, ker meni drugače ni fajn z njim, bo samo še bolj padla njegova samozavest, seksu pa se bo še bolj izogibal, kot se že sedaj...

Veš kaj, ti mu ne rabiš nič razlagat, pač ko začneta s predigro, ga obdelajo tako, da mu bo prišlo, potem se pa poseksajta. Takoj ko semu znova dvigne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.1.2008 16:06:01   
Jurček
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image  hvala Jurček! Sem vedela, da bo kakšen moški že vedel pravo rešitev. Še eno vprašanje: kako pa naj mu to razložim...?   "...dragi, a veš tebi ful prehitro pride in jaz nisem zadovoljena... a bi šel ti zdej mal na WC, potem bova pa šla seksat..?"  pomojem to ne bo ok...

Razložiš mu lahko s pogovorom. Tako pa da bi mu rekla, naj gre v WC rokomet igrat, bo samo pokvarilo vse skupaj in bosta obadva takoj ostala hladna. Ena stvar je, da mu ga ti pred začetkom obdelaš, samo slabost je tukaj, da moški povprečno rabi 10-30 minut, da spet občuti svojo spolno slo.
Me pa preseneti, da kako da tvoj dragi ne ve za to taktiko, če bi razmišljal v tej smeri, da te zadovolji, bi že moral priti do te metode.

Tako da najbolje je, da ti njega na začetku zadovoljiš, potem pa da mine teh 15 minut 'okrevanja'  naj on tebi ugaja z svojim jezičkom ali prsti. Potem ko bo njegov korenjak spet mogočen in velikuser posted image pa mislim, da ni vzroka zakaj ne bi imela dooooooooooolgi sex.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.1.2008 16:23:23   
Anonimen
Preizkusim recept in javim učinek Jurček!

(odgovor članu Jurček)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.1.2008 17:44:20   
mateyka
Primer 1 : Vaš dragi naj se vsak dan mastrubira. Če nima take velike potrebe, pa 1 urco ali pa 30 minut 1x pred seksom.
Anonimna boš videla kako dolgo bo zdržal (ocenjeno +20 do 40 minut več) . To je že stara metoda, taktika, fora, ki jo moško delamo, da pač več zdržimo . Kajti več dni ko se moški špara, hitreje pride do izliva . Po pravici povedano predčasnega izliva ni.

ampak a ni pol boljse da 3x zaporedoma seksata? sej bo tretjic ful dolg trajal, efekt pa isti. mastrubacija pa res ni potrebna, ce ni potrebe, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Jurček)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.1.2008 19:46:34   
Anonimen
Men so na začetku pomagali ''seks vikendi'' ko sva si uzela cajt sam za se in za seks. Ampak dobesedno. Sam jedla sva vmes. Pol pa še parkrat tko na par mesecev en tak dan (vikend je vseen mal preveč in ne vpraš kako sem hodilauser posted image ). Pa ogromno crkljanja masiranja tacga in drgačnega... in kot po čudežu so se scajtam stvari uredile....

Pa kake vaje za preprečevanje izliva si poglej. Če ne drugje v zdravstveni enciklopediji je nazorno narisano kako prijet oneja, da dlje traja.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
26.1.2008 9:25:03   
Jurček
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Primer 1 : Vaš dragi naj se vsak dan mastrubira. Če nima take velike potrebe, pa 1 urco ali pa 30 minut 1x pred seksom.
Anonimna boš videla kako dolgo bo zdržal (ocenjeno +20 do 40 minut več) . To je že stara metoda, taktika, fora, ki jo moško delamo, da pač več zdržimo . Kajti več dni ko se moški špara, hitreje pride do izliva . Po pravici povedano predčasnega izliva ni.

ampak a ni pol boljse da 3x zaporedoma seksata? sej bo tretjic ful dolg trajal, efekt pa isti. mastrubacija pa res ni potrebna, ce ni potrebe, a ne? user posted image user posted image

Je res, ampak če si prebrala prejšnje njene poste, da samo 1x seksata user posted image , tako mislim, da za začetek je najbolje kot se opisal.
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Jurij ali ?
amalia

Katero ime vam je bolj všeč: Jurij ali

JURIJ (17%)

MATEVŽ (24%)

LOVRO (25%)

JERNEJ (34%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!