|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sex med nosečnostjo
22.9.2005 12:56:06   
flecker1
Ste kaj sproščene med ?
V prvi nosečnosti sem sproščeno , zdaj v drugem pa sem nesproščena. Imam voljo do , ampak strah me je da se kaj zgodi? Naj povem da sem imela v 5. tednu rjav izcedek, ki je bil na srečo nič hudega. Zdaj vsak dan s strahom grem v wc, kaj šele . Rada bi se znebila tega občutka...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sex med nosečnostjo
22.9.2005 13:02:07   
Anonimen
Jaz tko in tko nisem smela, ker sem krvavela, sam tud prej nisva upala, tist teden preden sem začela krvavet.
Pa tja do 14. tud raje ne bi. Sem mal paničlen človek, kaj češ?

(odgovor članu flecker1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sex med nosečnostjo
22.9.2005 13:11:53   
Jančika_
Vidim po tvojem trakcu, da si že skoraj ven iz t.i. najbolj kritičnega obdobja. Kako se znebiti tega občutka, ne vem. Moja prva nosečnost je potekala brez problemov in seks med nosečnostjo je bil še mnogo boljši kot prej. Verjetno zaradi bolj prekvavljenih rodil.

Potem pa sta se moja druga in tretja nosečnost končali s spontanim splavom (pri obeh sem na veliko    . Seveda seks med nosečnostjo nima nobenega vpliva na to (sem prebrala na tone zadev na to temo), a vem, da me bo ob morebitni naslednji nosečnosti strah kot psa. Dvomim, da bom prve mesece lahko uživala v seksu.....

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sex med nosečnostjo
22.9.2005 13:12:24   
Jančika_
Vidim po tvojem trakcu, da si že skoraj ven iz t.i. najbolj kritičnega obdobja. Kako se znebiti tega občutka, ne vem. Moja prva nosečnost je potekala brez problemov in seks med nosečnostjo je bil še mnogo boljši kot prej. Verjetno zaradi bolj prekrvavljenih rodil.

Potem pa sta se moja druga in tretja nosečnost končali s spontanim splavom (pri obeh sem na veliko    . Seveda seks med nosečnostjo nima nobenega vpliva na to (sem prebrala na tone zadev na to temo), a vem, da me bo ob morebitni naslednji nosečnosti strah kot psa. Dvomim, da bom prve mesece lahko uživala v seksu.....

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sex med nosečnostjo
22.9.2005 13:13:38   
Jančika_
Ups, se opravičujem za dvakratni vpis....

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sex med nosečnostjo
22.9.2005 13:13:45   
radovednica_
ojla

jst skos in mislim do konca. saj večina žensk pravi da če čim dlje v nosečnosti lažji in hitrejši je porod. jst sem šele pri 8 tednih ugotivila de sm noseča.
pač v takem položaju ko tebi najbolj odgovarja in nima bit kej narobe...

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sex med nosečnostjo
26.9.2005 14:09:44   
GILDA
jaz sem prvič noseča in zdaj sem v 18 tednu in od kar čutim neki v sebiuser posted image   se mi več ne da, oziroma ne študiram sploh na user posted image  ma samo na user posted image , ma menda mo minilo,...

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2005 19:49:15   
lenika
Midva sva se pa kljub temu, da vsi pravijo, da seks ne vpliva na to, da bi bilo karkoli narobe odločila, da do 12. tedna, ko naj bi minilo kritično obdobje, ne bova.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2005 5:13:50   
KIRA
sproščena? hm.... odvisno od dneva - kako se počutim. v glavnem sem bolj pazljiva kot drgač in si ne morem tako "ven vzet", kot bi si rada - že zato ker v 9. mesecu nisem tako gibčna kot drgač. se že blazno veselim, ko bom spet "zdrava" po čišči itd.. in ko se bo stanje spet normaliziralo, da bo spet malo več akcije..

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2005 15:38:49   
mateja78
Hojlauser posted image

Od kar sem noseča me je kar minalo douser posted image . Nevem zakaj ampak enostavno mi ne paše. Tako da bolj poredko , čeprav nimam nobenih problemov.

Upam da se bo tudi to popravlo.Mogoče je vse skupaj na psihični osnovi.

Lp Matejauser posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2005 8:09:07   
amy26
Meni od začetka ni pasalo, po 30 tednu mi pa user posted image user posted image kar čeprav se moj mal boji.
Zaenkrat sem ful sproščena trebuh me pa tudi dosti ne moti če od strani.
lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2005 22:27:48   
janč
meni še kar paše (26), vendar je mož vedno manj navdušen, da ne bi kaj poškodoval otroka, čeprav da ni možno
sem rekla da bi tretjič probala tik preden bi šla rodit probat udarit en dober sexa, kajti pravijo, da full pomaga za u redu porod
bomo videli

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2005 0:16:06   
Anonimen
Tako to je, enim nosečkam se libido ful dvigne, drugim pa zelo pade. Jaz sem bila med slednjimi in lahko povem, da me ni minilo vse do konca nosečnosti. Seveda moj dragi ni imel težav s tem, ker se je kar strinjal, da če mi ne paše, bo pa počakal. Pa sva vse nadoknadila potem po porodu, ko je bilo že vse OK.user posted image

(odgovor članu janč)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2005 10:52:26   
Anonimen
Midvasicer sedaj redkeje kot prej, ker meni ne paše toliko, je pa takrat vedno zelooo lepo, tudi paše mi zelo (verjento res zaradi večje prekrvavljenosti), user posted image  tudi zaenkrat še ne kaže kakšne skrbi zardi trebuščka, bomo videli kako še bo.
Sedaj sva sicer bolj previdna, sproščeno je pa vednouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?