Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 9:19:17
|
|
|
|
MarijaPo
|
Midva nisva prevec komplicirana glede tega - ko je kateri potreben pride do drugega in ponavadi je ze v pogledu vse povedano. Seksava pa ponavadi kadar imava cas, ob poljubnem delu dneva, ceprav ponavadi najveckrat podnevi, ponoci ze dolgo nisva - oba ful rada spiva. :)
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 9:41:17
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz nisem pogost pobudnik, priznam. Ponavadi je to zvečer, po tuširanju in pred spanjem. Zjutraj nikakor ne morem, ker ko je fant enkrat odprl usta, mu je grozno smrdelo (tisti jutranji zadah), sem se zavedla, da verjetno tudi pri meni ni rožnato in me je za vedno minilo. Kje? Ponavadi v dnevni, na zofi ali na tleh, če pa kam gremo, pa tudi kopalnica pride prav.
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 11:14:13
|
|
|
|
Nasy
|
če sva oba zjutraj doma, obvezno nizki štart ob 6.55-> ob 7.00 so poročila če moj dela čez dan, ob 18.55-> ob 19.00 dnevnik pa ja de odvisno od dneva, večkrat sem pobudnik jaz, včasih pa on..ni pomemben toliko čas in prostor, važno je, da je higiena
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2006 11:18:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 11:24:04
|
|
|
|
tanikaa
|
Hja Radha, za nekatere je to še vedno pač tabu tema. Žal. Pri nama da pobudo enkrat eden potem zopet drugi. Ne polagam pozornosti na to. Saj je na koncu koncev vseeno, glavno je, da je. Kdaj? Ja, odvisno od potrebe in seveda tudi od možnosti, ki jih imava glede na to, da se po stanovanju potepa 12 letni mulc. Kje? Isto kot pri vprašanju kdaj.
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 11:25:25
|
|
|
|
nosekica Leja
|
oprostite no jaz sem to Men je pa najbolš ko gledam televizijo na fotelju pol pa pride tak od odzadaj potiho iz kuhne. In mi zakrije oči poljubi in tak se pol začne in nadaljuje v dnevni vedno malo kdaj v spalnici.
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 11:33:48
|
|
|
|
tanikaa
|
No, nosečkica a te je kdo pojedel??? Seks pa je res nekaj vsakdanjega. In seveda lepega.
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 12:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva nič ne seksava. Bova pa v kratkem, okrog 5. maja, ker bi rada naredila še enega otroka. Pobudo bo dal on, jaz se bom samo ulegla. Upam, da ne bom zadobila rane na želodcu. Ali črevesju
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 12:57:25
|
|
|
|
artista7
|
ja meta, to je pa res zdrava kmečka pamet in kontracepcija Eh, nama je vseeno, kdaj. Tudi zjutraj, če je želja, ni važno sploh. Najlažje nama je na postelji, luštno je pa tudi zunaj (samo ne v tem letnem času). Večkrat je pobuda njegova, pa ne da jaz ne bi hotela ali mi ne bi pasalo, ampak ker se enostavno on prej spomne. Ponvadi mi nagaja in mi je všeč. Sploh pa rata pravi če se mu malo branim
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 15:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, HuAnita, zjutraj je najboljši seks od zadaj...če pa tako moti zadah, pa prej hopneš v kopalnico in podrgneš zobke...jaz moram itak nujno lulat, pa opravim še to in potem hopla pod odejo h ljubemu... Kako pride do seksa....hm...boljše bi bilo vprašanje, kaj se mora zgodit, da do seksa ne pride... Pobuda je večinoma moja, so pa obdobja, ko je meni malo manj do seksa in takrat se pač on malo bolj potrudi, da me razhajca Kdaj in kje...pred otroci je bilo zelo, zelo pestro in pisano , sedaj pa takrat, ko razmere to dopuščajo-običajno zvečer in ponoči, ko deca spijo in na žalost večinoma v najini sobi, ker se večja dva že sama sprehajata naokoli. No, pobuda se jasno začne odvijat kjer koli, akcijo pa potem prestaviva v najino sobo...
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 19:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pobudo bo dal on, jaz se bom samo ulegla. pa pozabila si napisat, da boš še noge narazen držala...
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 11.1.2006 19:28:00
|
|
|
|
Nasy
|
haha meta..sej res, to zna bit pa že nevarno
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2006 20:12:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2006 20:13:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 12.1.2006 13:45:02
|
|
|
|
*Neja*
|
JAO, JAO... A ne vidite, da je zdaj naš drko zanosil????
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 12.1.2006 19:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor kdaj. včash on, včasih ja. Sedaj ko sem noseča, dajem jaz pobudo, da ne bi on imel občutka da me sili v kaj
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 12.1.2006 19:12:21
|
|
|
|
zlatolasska
|
Pri naju je podobno kot pri ostalih. Pobudo da vecinoma on, kdaj pa tudi jaz. Zgodi se pac kjerkoli, vecinoma sexava v spalnici, on pa ima v glavi seveda tudi kaksne druge fantazije... zadnje case omenja, da ze dolgo nisva v avtu.. Aja, pa zadnje case se vecinoma spomneva to pocet podnevi. Pobuda je pa cist razlicna. Al je cist direktna al pa bolj romanticna...
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 12.1.2006 20:54:21
|
|
|
|
urbancek
|
Praviloma on, a če se le morem, se po pravici povedano izmuznem, ker zvečer preprosto nimam energije še za to, pa še s ta malim grem ponavadi spat, dekleti sta dolgo budni,zjutraj pa sta tudi ta mala že pokonci. Čez dan pa se tudi ta mala križata in zopet ni nič. Počasi se bo potrebno skulirati in posvetiti možeku, drugače bo še drugam pobegnil. Lp
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 12.1.2006 21:36:06
|
|
|
|
andrej77
|
uf, to je hud natrpan urnik
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 13.1.2006 15:22:26
|
|
|
|
Nasy
|
ja, ti rečem
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 16.1.2006 19:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče se vam bo zdelo čudno vendar je res in ni me sram priznati.midva sexava dvakrat na mesec.ne čutiva potrebe po sexu.tako sva se navadila odkar imava otroka,ki spi pri naju na sredini postelje bog nedaj,da bi kaj zaškripalo se že zbudi.če bi pa odšla iz sobe,ko zaspi me že kliče kot bi vohal,da me ni.na žalost tako je in s tem živiva.
|
|
|
|
RE: Sex kako se spravite do njega 17.1.2006 16:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
nimam postle za njega pa tudi spati ne sme sam zaradi epi.napadov,če dobi ponoči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?