Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 10:28:59
|
|
|
|
mia-2
|
Mislim da je bil tvoj malo pregrob in je malo zakrvavelo. Je pa nožnica itak bolj občutljiva-zato ni nobene panike če je bilo malo krvi.Baje bi naj sperma povzročala prezgodnji porod ampak pri nas to sploh ni pomagalo.LP
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 10:38:37
|
|
|
|
total
|
Nikoli ni spuščal noter.
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 10:45:19
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pri nas ni bilo problemov...normalno sexal in "spuščal"(mater, kakos e to smešno sliši)
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 11:43:45
|
|
|
|
tulip
|
Sluznica je v nosečnosti bolj občutljiva, zato je verjetno malo zakrvavela. To sigurno ni od otroka, sperma pa tudi ne povzroči prezgodnjega poroda, če je nosečnost normalna, brez težav. Zaradi tega se seksu ni treba odpovedat. Snovi v spermi pa pomagajo mehčati maternični vrat, ko je ta zrel, se pravi, ko je porod blizu, kar je samo +, prej pa nimajo takih 'stranskih učinkov', zato nč bat!
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 12:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne spušča notri, ker takoj vnetje fašem. Ne vem zakaj, to morm enkrat G omenit.
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 12:41:27
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulip Sluznica je v nosečnosti bolj občutljiva, zato je verjetno malo zakrvavela. To sigurno ni od otroka, sperma pa tudi ne povzroči prezgodnjega poroda, če je nosečnost normalna, brez težav. Zaradi tega se seksu ni treba odpovedat. Snovi v spermi pa pomagajo mehčati maternični vrat, ko je ta zrel, se pravi, ko je porod blizu, kar je samo +, prej pa nimajo takih 'stranskih učinkov', zato nč bat! se strinjam.
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 13:09:26
|
|
|
|
Katja80
|
Oj! Men je rekla moja G da je normalno da po sexu krvaviš, da ne bi peljala panike , sicer pa se strinjam z ostalimi da pomaga pri porodu ne samo da zmehča ampak baje tudi pomaga pri gibčnosti kolkov. Je pač sex ena najboljših , znanstveno dokazano.
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 15:00:39
|
|
|
|
petraz
|
Tudi midva čisto normalno sex-va, kaj pa vem... Zakaj bi pa moral zunaj končati.... Je pa mogoče res, da lahko prej sproži porod, samo takrat ko si že pri rokom, čeprav se to pri meni ni zgodilo.
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 15:32:22
|
|
|
|
2 Sraki
|
Hej, nč panike, če vama paše in nosečnost poteka brez komplikacij, je sex celo zelooooooooo priporočljiv, ker je to resnično najboljša telovadba in čisto na koncu ti pa celo lahko pomaga, da tamali malo prej pokuka na svet, kar pa je v zadnjih tednih čisto dobrodošlo. Čimveč užitkov v "družinski" telovadbi
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 17.8.2006 20:27:05
|
|
|
|
ajči
|
aloooo! ja mi tudi enako ko prej pa še bol fino je .... saj čisto vse je treba delati in se nič ne obremenjevati......
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 18.8.2006 8:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam za odgovore, jaz pa sedaj že skoraj en teden abstiniram od strahu. Od danes naprej pa nič več, veselo na . Lep sončen vikend vsem,
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 18.8.2006 13:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mi tud normalno sexamo pa je vse ok, me pa zanima samo to v prvi nosečnosti je bilo drugače kot sedaj ko sem v drugo noseča. Ko mi pride mi trebuh spodni del fullll otrdi pol pa popusti sem pa noseča 5 mesecev. A mislite da je to normalno A se to vam tudi dogaja?
|
|
|
|
RE: Sex, sperma in nosečnost 18.8.2006 20:56:00
|
|
|
|
naja78
|
sperma vsebuje neke"prostanglandine",ki topi sluznični čep.to je meni rekel G.če si na začetku nosečnosti in krvaviš,seveda iz mat.vratu,da se razumemo,...-sperma že ni krvava,ti svetujem da se pogovoriš z G.meni je odsvetoval!!!ene pač različno na vso zadevo reagiramo,verjetno si bolj občutljiva.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2006 21:51:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?