pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pilar IZVIRNO SPOROČILO: Mič Upam samo, da bo srečen, klub temu, da vem, da nas bo svak prej ali slej dokončno ločil. Ma koga bo ločil Saj sestre niso rojene zato, da ostanejo vse življenje zlepljene druga z drugo. Mislim, da ima kar prav, ko želi ustvariti in živeti s svojo družino in ne pod taktirko posesivne sestre. Oprosti, meni je tvoje pisanje mimo. Tudi jaz imam sestro in res nisva bili rojeni zato, da bova celo življenje zlepljeni. Ampak mi zaenkrat živimo še doma, toda se bomo kmalu odselili. In sestra mi večkrat potoži, da se boji, da ne bom več imela toliko časa , da bom nanjo pozabila in da bo bistveno manj videla moje otroke. Zato jaz anonimno popolnoma razuem, kaj hoče napisat. Tebi anonimna pa svetujem, da se mogoče pogovoriš s sestro, pa bo morda potem boljše. Srečno. Se strinjam s Pilar. Tudi sama imam sestro in dva brata, pa si ne znam predstavljati, da bi pretrgala stike z njimi, pa vseeno nismo zlepljeni med seboj. S sestro živiva cca 140 km narazen, pa se skoraj vsak dan slišiva. Seveda imava vsaka svoje življenje in svoji družini, vse izkušnje, dobre in slabe pa si deliva med seboj. Je moja najboljša prijateljica in zaupnica. Da bi naju svak želel ločiti...Ja, pa ja. Samo trapa bo to dopustila... Aninimna, zaupaj svoji sestri svoje občutke, tako kot si nam. Povabi jo na kavico in se lepo pogovorita. Verjemi, da se ti bo bo odprla, predvsem, če sta bili prej prijateljici in sta se razumeli. Vso srečo!