timoteja
|
Naša bejbika je dopolnila 3 mesece, seveda si v usta tišči prste, rokico, vse okuša, ko pa je zaspana, pa zelo sesa palček. No, duda ni bila nikoli njena naj prijateljica, sedaj ko ji jo ponudim, koje zaspana, postane kar alergična, se ful razjezi, in se potem kr težko umiri. Enako je bilo, ko sem ji sedajle dva večera zapored dala nogavičko čez rokico, in ni mogla sesati. Prosim za kakšno mnenje , ali so vaši plački tudi sesalčki, ali jim je to ostalo tudi kasneje, kaj predlagate za našo pupo. Ja, inres bi jo rada navadila na dudo, pa ne vem, ali naj poskusim s katero drugo (sedaj imamo NUK), ali smo že kaj zamudili glede na to da je stara 3 mesece. Naj povem, da nam tudi prve punce ni uspelo navaditi na dudo, tak da je potem pristala na flaški (oz.kasneje lonček) in jo imela skor ene tri leta za spanje. Vem, da sem si že takrat želela, da bi imela dudico, saj se mi je zdelo, da se otroček z dudo kdaj lepo potolaži z njo, če je pa noče, je to veliko težje. Res bom vesela vašega mnenja. Naj jo "silimo" z dudo, naj ji pusimo prstek al kako zdej to????
|