|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sesalniki Electrolux
11.7.2007 17:07:48   
la-na
Kakšne so vaše izkušnje z njimi? Pred 3 meseci smo kupili Hooverjevo Acento, pa je čist zanič - nič ne potegne user posted image . Zdaj smo se odločili, da kupimo novega, najbrž Electroluxovega, pa ne bi še enkrat kupovali takega, ki ga bomo lahko potem v smeti zabrisal.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sesalniki Electrolux
12.7.2007 10:17:46   
Lenny
Naš je O.K., samo kabel bi lahko bil kakšen meter daljši.

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 23:11:44   
yellowcrystalstar
naš je tud ok, kar se sesanja tiiče. je 1600W. imamo ga 4, 5 let približno. edino kar me moti je to, da se je fizično poškodoval taglavni nastavek za sesanje in non stop s cevi stran pada. 

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 12:31:20   
ema79
Mi tudi imamo electrolux sesalnik in sem več kot zadovoljna z njim pa ga imamo že 5 let.

Življenje je lepo....

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2007 21:39:07   
PIAF
Mi smo ga imeli 5 let in je super vlekel, sedaj pa se nam je pokvaril (mož je posesal nekaj ometa, ki je vtrgal vrečko...)user posted image , popravilo stane 100€ in se nam ne splača, tako d abomo kupili novega, ne vemo še kaj.

Ampak dokler je delal, smo bili ful zadovoljni in kar srce se mi para, da ga bom sedaj morala vreči v smeti.user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2007 21:53:45   
TheAngel
Jaz bom reskirala pa kupila v Metroju v Avstriji. Komplet sesalec + ročni sesalec ki bo v akciji za 120€ (2 kompleta... - moram še enega za 80€ naprej prodat... oz če doma stoji nima veze) Je pa 2.200 W se mi zdi. Kar bo bo bolje od teh 1.600 W ki so sedaj. Sicer pa so tudi elektroluk.

Kaj je ta v Metro pa lahko preplonkam če bi katero zanimalo.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2007 8:29:09   
mojsoncek
Jaz sem tudi v fazi nakupa in sem se ogrela za Electrolux cyclone, ki je bagless. Ima ga moja mami in se je super obnese.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 21:42:59   
*ajetam*
midva imava tut electrolux.
ergorapido. je popolen za manjša stanovanja.

http://www.godfreys.com.au/images/products/10742-1_61_MAIN.jpg

ok bi nalimala slikico pa nimam pojma kako

< Sporočilo je popravil *ajetam* -- 21.8.2007 21:43:09 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 22:05:09   
*ajetam*
evo, sem se naučila....

user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2007 8:04:14   
Rožica I
Jaz imam tudi elektroluxovega kakšnih 5-6 let, nek povprečen model, 1600 w, sem zadovoljna.
Edina pomanjkljivost mogoče, da se sam kdaj ne spomni it sesat user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2007 8:33:34   
Putka
Super je, vse posesa, ima krtačo za tepih zraven, pa xl vrvico, ene 14 m in celo stanovanje posesam, brez da premaknem vtikač. Pa imamo veliko stanovanje in dolg hodnik. Imam pa na vrečke, ki zelo dolgo zdržijo. Model je pa tale ergospace:
user posted image
Prijateljica ima Oxygen, je še bolj zadovoljna kot jaz, samo dražji pa je.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.