GATA
|
Ojla, našedva sta kupila prav tako v topshopu dejansko kopijo Rovusa, ki je bil tam okrog 15 čukov. Kolikor mi je uspelo ogledati na tv-ju je dejanska kopija rovusa, ne razumem pa zakaj tega ne prodajajo... če je cenejši. No kakorkoli lahko ti povem, kaj pojdi še enkrat pogledat in kakšne so moje ugotovitve. Dejansko me moti to (govorim za kopijo rovusa, če pa je tudi rovus tak - pojdi pogledat boš takoj videla), da ko hočeš naliti vodo v kantico moraš izvesti: - izvleči cev (prav tisto ki je v sesalcu) - odpreti pokrov - vzameš ven kantico - iz kantice vzameš nek plastičen sistem cevi ki so potopljene v vodo ne znam točno napisat - naliješ vodo in ponoviš kontra No jaz sem pričakovala (ker na tv-ju tega ne pokažejo) da kantico samo ven vzameš naliješ in daš notri, nič pa od opisanega, razen vode . Bolj nerada gre cev iz secalca kar je moteče (vsaj zame) ker moraš vsakič (polnjenje, praznenje) izvleči ven - no lahko bi bil malo lepši patent. Mislila sem da je sesalec bolj tih pa ni. Tudi potem na TV-ju sem opazila da je kar glasen (slišiš vsaj tam kjer pumpa blazino). Razlika med rovusom in tem je, da ima rovus nastavke na cevi, kar ta nima in zato ne vem koliko je to dobro, mislim če so dobro nataknjeni al kaj pada dol . Sem šla tud na topshopovo stran in sem videla da so zgolj spravljeni nastavki različni od rovusa. Sesa dobro. Če primerjam z Delfinom, ki ga pa imam jaz, ki je cenovno še enkrat dražji lahko povem, da je lažji od Delfina, kar je prednost. Prednost delfina je ta da lahko posesaš veliko vode, kar tukaj ne verjamem če lahko daš v posodo samo 0.5 litra. Mogoče nebi bilo slabo pogledati malo nastavke, ker nastavek ki ima krtačo je tle pri ala rovusu čist mem - tiste kar ven štrlijo - preveri!. Mali nastavek (tak ki ni daljši od 10 cm) ki ima ponavadi spodaj kakšno blago, da lahko z njim sesaš tudi pod rugih površina - no tega blaga ni gor !, ostali nastavki so mi mem (vsaj meni), no edino une za vodo sesat ni tukaj. Aja pa pozanimaj se kako je s filtri. Če se jih dobi tudi kdaj kasneje, ker mojemu fotru so še dodatno prodali, da jih ne bo potem iskal... Če pogledaš na njihovo stran čisto spodnja slikca ki kaže dno sesalca, tam je ta filter in je v bistvu ala papir . Čisto tko - ko sesaš je pač vonj po tisti novi plastiki. Jaz sem dala notri kapljice in je res ful dišalo. Oglej si še kakšne druge podobne sesalce. Sej so na topshopu še prej tud podobne prodajal pa ne vem zakaj ni več aktualno. No mogoče se ti javi kakšen lastnik pravega rovusa, to pa je od mene.
|