Matej@
|
Js se vam tut bolj poredko oglašam, zdaj se bom morda kaj več, ko nisem več v službi. Katja6, imava pa isti PDP! Zaenkrat mi še ni dolgčas, malo še šivam, včeraj sem oprala in polikala prve stvari, naslednji teden pa z načrtujeva izlet v Italijo, si greva pogledat vozičke :bravo:. Naslednji petek imam prvi CTG (pri 36t), nimam pa pojma, kako je :duda: obrnjeno, niti, če sem že kaj odprta :ups:... Nekaj dni že pridno pijem malinov čaj, pa tu in tam ananasov sok, če se spomnim. Čevlji mi niso nobeni več prav :grrr:, a so se še kateri noge tako razlezle? Res mam +14kg :(, pa vseeno , upam, da bo to šlo kaj nazaj... Poroda se (zaenkrat še) ne bojim, najbrž bom pa šla drug teden na razgovor za EA, da imam vsaj možnost, da zaprosim zanjo. Sicer pa ugibam, kako bo zgledalo naše dete, bo bolj temnolaso, svetlolaso, bo melo resen obrazek, tak bolj dojenčkast? Prijateljica, ki je rodila, je rekla, da se ji je tamala prve trenutke zdela popon tujec, ko jo je zagledala... Lepo preživite dni do 1.sept., s čim manj težavicami!
|