Anonimen
|
Še ena septembrska, PDP je po spletnih izračunih 22.9., tako da je šele 4. teden. Drugi otroček, tretja nosečnost, prva se je končala s SS pri 9T, tako da se zdaj veselim bolj zadržano in upam, da bo vse ok. Od znakov so cel teden že prisotni krči kot pred/pri M oz. je tak nelagoden občutek v področju maternice, sem in tja malo špika v jajčnikih. Po O sem imela rjav izcedek, tudi v času vgnezditve, upam, da bo zdaj s tem mir. Ima še katera krče? V prvi nosečnosti jih ni bilo, takrat sploh vedela nisem, da sem noseča, apetit super, pa se ni ok končalo, v drugi mi je bilo slabo od 6. do 12. tedna in tudi krče sem imela pred izostankom M, potem pa ne več, ampak niso bili tako moteči kot ti zdaj, lahko pa da sem že pozabila. Za prvi pregled še nič ne vem, ker je bil test pozitiven šele v petek, tako da imam še čas. Naty, čestitke, da vama je uspelo in srečno naprej! Nama je tokrat v prvo, pa sva isti letnik, tako da tudi po 30. se še da Se spomnim, da so bile ene debate na to temo na eni drugi temi enkrat. :) Ostalih še ne "poznam", jaz bom pa do NS še anonimna, dokler še ostali ne vedo. Zaenkrat ve samo mož, prijateljica in dve sodelavki. Nobenih sprememb še nisem uvedla, sem pa že cel teden bolj utrujena, kar mi je neverjetno, da bi že zdaj vplivalo, pa vonj imam še bolj občutljiv kot sicer. Ostalo še pride.
|