|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septembrke....
1.7.2005 14:22:47   
Dadi
kako v tem dežju? Men je dollllgčas ko strelam, ker nikamor ne morem....no mam vsaj mal časa za počivanje in klepetanje, ko na malo popazi tašča:bravo:

Včeraj mi je kar tako na lepem crknil avto....sem ga parkirala pa se ga popoldne ni dalo več vžgati. Mehanik pravi da je elektronika....:zmeden2: bomo videli kaj bo naredil, pa da ne bo spet kakšen ogromen strošek....grrrrr:hudicek:, najprej bajta pol pa še avto...a mogoče še kej kje čaka.:( Ko se pa začne se pa ne neha...:(

Danes sem bila na pregledu...smo v 30 tednu, +6 kg, mere trebuščka odlične, kri malo slabša(dobila železje za jest-prvič do zdaj), urin tudi ni glih najboljši pa pravi dohtarca da moram več pit...ampak čisto renično se ne morem pripraviti do tega da bi spila vsaj tiste 3 litre vode. Očitno bo treba resno začet na tem delat.

pa ve? ste ok?...aja pa zadnjič so mi začele noge otekati(nikoli še prej), sem mogla it počivat...pa sva z mojim:love: kar skupaj počivala medtem ko je na pupo pazila tašča...Kaj pa češ v takem deževnem vremenu drugega delat....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septembrke....
1.7.2005 15:00:07   
Čiračara
En lep pozdravček še od mene:)
Še malo pa se mi konča služba za danes:bravo:. Se mi res nič ne da delat v takšnem vremenu.
Vikend naj bi bil lepši in komaj čakam, da bova z mojim možekom šla malo po trgovinah "zjale past" kaj vse še rabiva za najino malo:love:..
No ja, z zatekanjem še nimam težav, le utrujene noge imam zvečer.
Kilogramčki se pa kar veselo nabirajo:). V 29 tednu jih je že +9. Ampak vsak pravi, da se mi nikjer kaj preveč ne vidi:ups:. drugač imam pa fajn izvide, nobenih problemov. Hvala bogu:)...

Vsem septembrkam in ostalim en lep vikend:metulj:

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septembrke....
1.7.2005 19:31:24   
teta beta
čau,

ja, tole vreme je res tako-tako. moj brat je hotel imeti danes piknik, 60 ljudi, pol pa takole... no, zdaj so se menda prestavili kar k njemu domov, moram it malo tja pogledat, če je moja srčkana nečakinja tudi tam.
Drugače pa midva zdaj kupujeva jogi in vsi ful priporočajo ta kokos. kot kaže ga bova midva tudi vzela, čeprav čisto prepričana tudi nisem... :zmeden2: ko smo pa navajeni na te vzmetnice...

lep pozdrav!!!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septembrke....
1.7.2005 21:50:39   
kimi
No meni so samo žile grozno popokale in moram nositi kompresijske žabe...ja mislim a veste kako to zgleda v največji vročini-za znoret.

No pri m,eni na pregledu je bil urin ok pa na dan niti liter vode ne spijem.

Samo grozno mi maternica otrdeva sedaj ko imam magnesol malo manj mi kar pomaga sem pa v 30 tednu. No jaz za počivanje nimam časa ker mojega sončka po cel dan mirkam sama in še vse delam doma za 6 ljudi

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septembrke....
2.7.2005 15:17:18   
Pia67
Živjo!

Včeraj sem imela čedno gužvo v službi, tako, da se javljam šele danes. Pravkrat se psihično pripravljam, da poštriham balkonsko ograjo, ki je ni malo, danes 4x2m, pa jutri še 3x2 m. Gre za predpotopno železno zadevco s ful viticami, romantika, ampak za štrihanje, hvala ne bi ;)
Kile stojijo na 9+, v ponedeljek me čaka pregled in upam, da tudi ultrazvok 8bi bil že čas). Trenutno lezem v 31. teden, še kakih 8, če mi rata. Še vedno me močno špika, danes sem prekladala zimske gume in ker sem navajena 4 naenkrat nest, me je jasno uščipnilo. Zdaj hodim zvita ko kak ?, prav mi je. Potem sem v avto pridno zlagala eno po eno. Očitno nekaj živc pritiska, no, bom prašla mojega giniča, kaj se dogaja tam spodaj.
Pikica je zelo pridna, občasno malček požečklja.
Razmišljam o nekaj dneh morja, še ta teden oddelam, potem pa konc :)
Selitev, pranje oblačilc in čakanje...

Mejte se,

Pia

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (12%)

med 3 in 6 mesecem (35%)

po šestem mesecu do enega leta (48%)

po prvem letu (6%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!