Pia67
|
Ja, res je Ameli, kam se mi mudi? Saj bi bilo glede kilaže punčice vse OK. Samo, ko poslušaš kako zgodbo iz razvojne ambulante, pa enkrat se spomnim, ko sem na računalniškem tečaju imela scrkljanega otročka (trkam na les, da ne vzgojim scrkljanke), ki je hotel vse po svoje in mi je mamica, ko sem ji dejala, da njen sine ne bi delal tisto kar delamo vsi, ampak kar nekaj, potem pa mu je dolgčas, dejala: "Veste, on se je rodil malo pred rokom...".Brez komentarja, da se mi ne bi kaj zareklo. Glede samega roka, če bi bila res kriza, mi je popolnoma vseeno. Važno je, da spedenam punčko. Tako pa me je edini dan, ko sem bila na porodniškem oddelku presenetilo, koliko dajo ljudje na numerologijo, datum rojstva, ime otročka, vero.Da o telesnih proporcih niti ne govorim. Zanimivo je bilo poslušat nosečke in tiste, ki so rodile. Skupna usoda nas hitro naredi zaupne, nikoli pa ne veš koliko resnično tehtajo besede, kaj je za tem.:zmeden2: Skratka, čaka me še 14-dnevno zmerno življenje, pitje tekočine (uradno se reče v diagnozi "oligohidramnij") in 5.9. pride moj ginekolog z dopusta jaz pa pod njegov nožek. Če ni nuja, ostali dohtarji neradi delajo CR. Ogromno dajo na dogovor in vsak se drži svoje čredice nosečk ;) Cartajte svoje otročičke, Teta Beta tvojemu je usejeno, da je mali maneken, glavno je, da bo zdrav:) Hvala za vse vzpodbudne besede, Pia
|