|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septembrčice
15.3.2005 10:05:41   
saba
dobro jutro septembrčice in vse ostale seveda.

:kava: kava je že mimo, že komaj čakam malico:)-:)-:)-

kako ste kaj?
jaz sem super in neučakana za petkov pregled ko bom končno spet videla pikico:duda:
počutje je super, sam mehur al neki tam spodaj ne še vedno mantra. :zmeden:

moj buhi raste in vsak teden je večji. Vsi ki so me videli so mi napovedali :roza: in nihče mi ne verjame, da sem v 16t.:zmeden2:

no napište kako ste kaj.

aja pa sem hotela prašat, če vas kaj glava boli. Jaz mam tak hud napad glavobola 1x tedensko in je prav hudo. Ležim cel dan zaprta v temni sobi.:(

no lep dan naprej želim in božajte bauhije:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septembrčice
15.3.2005 10:32:58   
Čiračara
En lep pozdrav tudi o mene:)!
A ti saba imaš tud takšen apetit:)-? Men se zdi , da bi lahko samo jedla. Za znoret.
Drugače se pa kar dobro počutim, hudih glavobolov nimam. Mogoče 1x na teden, pa še ta ni prehud.
Men tud buhi pridno raste, oblečem še sicer skoraj vse hlače, a bo treba kaj nabavit kmalu.
Men pa še nihče ni nič napovedal, ampak imam že od začetka občutek, da bova imela sineka:love:....
Kakšne pa kaj imate poklice in ali imate težko delo septemberke?Jaz delam kot projektant v pisarni, tako, da razen kakšnega stresa nimam problemov z službo....

Uživajte v sončku:metulj::sloncek:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septembrčice
15.3.2005 10:33:12   
teja21
živjo saba, jaz sem tudi septemberka, 23 imam rok, zdaj sem v 14t, veš kaj me zanima kdaj si opazila da ti je zrastev buhi??

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septembrčice
15.3.2005 10:38:56   
teja21
čiračara v katerem mesecu si pa ti?? a tebi se tudi že trebušček pozna?? samo glede službe imaš pa srečo, jaz sem cel dan na nogah pa še fax imam za zraven.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septembrčice
15.3.2005 10:56:22   
Čiračara
Teja jaz imam danes točno 13tednov. Trebušček se mi pa malo malo že pozna.
No ja glede službe imam srečo, pišem pa še diplomo in bi jo rada končala pred 20.9 ko imam rok poroda:zmeden:...Nimam pa čisto nič volje in motivacije.......

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septembrčice
15.3.2005 11:08:56   
Dadi
No od včeraj vem da spadam med septembrčice in ne med avgustovke. Smo po meritvah v 15. tednu...po M pa v 18.-em. Ampak očitno bomo res kar v septembru spet zibali. Trebuh mam kar velik...pojma nimam ker se mi v prejšnji nosečnosti ni nič poznalo do 5 meseca. Zdej mam pa že kar balonček.:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septembrčice
15.3.2005 11:55:42   
saba
TEJA21
meni sej je trebuh napihnil že od vsega začetka. Ko sem bila noseča 9t je bil že viden skozi ozka oblačila.
Zadnja dva tedna pa sploh.
Jaz nosečniške hlače pridno nosim že 1 mesec:bravo:

se mi zdi, da kr naprej sili ta moj:duda:

Dadi tebe so dali v september, jaz imam pa občutek, da me bo G. v petek dal kar v avgust. No sej ni velike razlike, PDP imam zaenkrat določen na 2.9., ampak to mi ga je določil v 9t, bomo videli

lepo se mejte:morje:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septembrčice
15.3.2005 12:29:16   
Pia67
Pri meni zaenkrat ni pretresljivega stanja. Zredila sem se 2 kg, hlače so zaenkrat še prav, mislim pa, da si bom drug teden oblekla preurejene klasične kavbojke in jih upam, da nosila vsaj mesec dni.
Apetita nimam posebnega, jem toliko kakor prej (po 18. uri ne jem, popijem skodelico čaja), vsak dan se rekreiram vsaj uro na dan (hitra hoja/lahek tek, hoja v hrib in vaje za roke z utežmi in trebušnjaki, keglove vaje itd.)
Trebuh se mi sicer pozna od 12. tedna, če se slečem, drugače pa nihče ne opazi, da je z mano kaj drugače.
Rok imam 15.9. vendar bom šla najbrž kak teden prej rodit, ker imam predviden carski rez. Bomo videli.

Se še kaj beremo...

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Septembrčice
15.3.2005 14:05:31   
natalijak
Teja21 pozdavček, tudi jaz imam rok 22.9. in sem sedaj menda v 12. tednu, zanimivo pa mi je, da sva imeli isto kil na začetku nosečnosti, tudi jaz sem jih imela 48, sedaj pa jih imam 56. Ampak je mogo g. dejal, da je to za tako drobne čisto običajno, da se zredijo prej in čisto običajno je, da se jim nosečnost zelo hitro vidi tudi na zunaj. Jaz že več kot 1 mesec ne nosim več starih oblačil, a to ni zaradi tega, ker bi se zredila, trebušček je že pošteno velik in da nosim v sebi dete vidijo že vsi, tudi moški, ki so navadno slepi za te stvari.
Tako da Teja, ti kar uživaj v nosečnosti in ne glede na to, da so nekatere napisalale, da se ti ne more poznat, verjemi, da se TI pozna, saj je to pri taki teži in pri puncah, ki imajo prej namesto trebuščka "luknjo", no tako je bilo pri meni, je to čisto normalno. Men ja prav fajn in sem na trebušček zeeeeeeeeelo ponosna - prvič v življenju N.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Septembrčice
15.3.2005 14:52:10   
kathy
Pozdravljene :nosecka:

Ja sem noseča 15t in imam danes prvič oblečene nosečniške hlače.
A ste vse tako suhcene, začele nosečnost z malo kilogrami. Meni se pa zdi, da sem kakor en slon:(
trebušček se mi že pozna (vsaj mislila sem tako, dokler nisem tukajle nekje prebrala, da naj bi se videl trebušček komaj v 5 mesecu:()

Pa uživajte v tako lepem popoldnevu

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Septembrčice
15.3.2005 15:10:03   
saba
kathy sej ni res, meni se je videl že v 9t. Ko sem šla h G. mi je sestra v ZD rekla: o kako lep trebušček že imate.......

torej ne velja....enim se vidi prej enim pa kasneje.Važno je da bomo na koncu vse:nosecka: z velikimi buhiji hodile okrog

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?