ninocka
|
evo mene - bluzm doma, ker sem na dopustu, mal pospravljam (tko v paketkih, ker ne morem ful dolg, ker ratam utrujena), mal cvekam po telefonu in morim tiste, ki so se v sluzbi...ha ha ha :), mal pa na netu visim... dans sem dobila inekcijo v ritko (tko je sestra rekla, ceprav se men bolj zdi da mam eno velko rit :) ), vceraj sem koncala solo za starse, pri kateri sem bila na koncu (kljub zacetnemu navdusenju) razocarana - vsako predavanje je imela druga sestra in vsaka je povedala po svoje, tko da na koncu sploh nisem vec vedla kaj je prav in kaj ne...kot da nisem ze tko dost zmesana ;) naslednji teden zacnemo urejeti sobico za pikca, ne vem sicer v kaksno pomoc bom jst - bom pa komandirala ce druzga ne :)- dokoncno sem se odlocila da grem rodit v postojno (zaradi tragicne nesrece v mariboru :(), naraven porod, brez EA. Pikec pridno brca, trebuscek je velik (100cm) - zadnjic, ko me je kolega vidu je reku ce mislm ze kr rodit :), ampak sem ponosna nanga (vsaj enkrat v zivljenju) vrocina me ne zdeluje prevec, pr nam je pac mal bolj hladno kot v centru LJ, ker mamo gozd zraven, mi pa ni lih da bi lutala po mestu zdej... tko, mal sem se razpisala, lep pozdravcek vsem, pa cim lazje prezivljanje vrocine...drugac si pa kaksen sladoled za ohladitev prvoscte!
|