Bety
|
Še jaz se pridružim.... ZM 11.12., prvi pregled bo 9.2., po koledarčku noseča 7t, PDP verjetno 18.9..... Nimam slabosti, čudne bolečine v trebuhu premagam z mešanico pivskega kvasa in jabolčnega soka, pijem mleko in med, vsako jutro še tabletka tifola, delam terensko delo in mi hoja zelo veliko pomaga premagati nevšečnosti....tako, da včasih celo pomislim, da sploh nisem noseča :zmeden:....verjetno večji pretok krvi zaradi hoje zmanjša krče in napetost.... Pri seksu sem opazila, da je maternica zeeeeelo visoko gor...to je tudi dober znak...joškice boleče in kolobarji so ta teden potemneli...zgornja ustnica na obrazu mi je tudi napeta in zatečena (pravijo, da je to od hormonov)...v obrazu žarim od sreče in vsi okrog mene pravijo, da sem se neverjetno pomladila (ne vejo, da sem :nosecka::)... Težko čakam UZ in upam,da je vse v redu.... Novembra sem imela SS v 5t (rjavi izcedek, ploda ni bilo nikjer, ßHCG je padal vsak dan za 50%...:((:(() Zelo žalostno je bilo...zato me je zdaj zeeeeelo strah, pa se poskušam potolažiti, da mi ta strah prav nič ne pomaga, ampak samo škodi (pravijo, da hormon stresa uniči rumeno telo, ki proizvaja progesteron in nosečnost se konča, če ne piješ umetni progesteron do 12t, ko pa posteljica prevzame funkcijo izločanja le-tega).... :sloncek::sloncek::sloncek::duda:...VESELI MORAMO BITI.... toliko.... LP, Bety in :duda: verjetno 7t
|