|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberke :-)
26.1.2005 17:17:29   
Kinokija
Kje ste kaj septemberke? Že kaj slabosti, vam kaka hrana ne paše? So hlače že kaj oprijete?

Danes mi je bilo prvi dan slabo, še vedno se slepim, da je to od ne vem, kar neki, ne upam si pomisliti, da bo tak še par mesecev...

Sem v 6. tednu, pregled imam šele čez 14 dni in me bo pobralo do takrat. Da crkneš me daje psiha, če je vse ok...

Pridne bodite, se pišemo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.1.2005 17:23:58   
total
Jaz sem lanska septemberka in sem se glih spomnila kako mi je bilo slabo,ampak gre ful hitro in september bo kmalu tu.

Lp:rozica:

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2005 18:19:47   
teja++
Ojla!
Zaenkrat še nič slabosti, vse je O.K.
Kinokija nekaj pa mi ni čisto jasno kako, da si že v 6. tednu. Jaz npr. sem v 4. tednu, po izračunu (prvi dan zadnje menstr. + 7dni - 3mesece) naj bi imela PDP 02.09. 2005, moj prvi dan zadnje menstruacije je bil pa 26.12. 2004. Kdaj si pa ti imela zadnjo menstruacijo?
Pregleda prav tako še nisem imela, se pa bom v tem tednu naročila.
Bodi pridna in lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2005 19:56:52   
urši77
Prvi dan zadnje M + eno leto - 3mesece + 7dni
Teja, ne verjamem da si si prav izračunala, ker imam PDP 30.8.2005 pa sem noseča že 10t(zm 20.11.2004):)

Uživajte :nosecka: in tiste ki to še boste:rozica:

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2005 20:54:01   
lol
Teja++ a si se ti mal zmotila?Jaz sem lanska septemberka,ki sem imela ZM 26.11.pdp pa 2.9.
Rodila 31.8.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2005 21:39:24   
Kinokija
ZM sem imela 13.12. tako da sem v 6. tednu, po tej formuli imam PDB 20.9.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2005 7:51:32   
Lenči
Še ena septemberka. ZM sem imela 06.12. in imam PDP 13.09. - sem 7t+4/7 nosečka.

Slabost in bruhanje sta moja spremljevalca, tako da gredo kilce zaenkrat dol in ne gor.

Drugače splošno počutje pa je utrujenost in zaspanost, tako da k sreči delam 4 ure, da imata moja punca in možek popoldne še kaj od mene. :bravo:

Sneženkast pozdravček, Lenči

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2005 7:55:50   
pupika
In še moja malenkost. ZM sem imela 5.12 PDP imam 12.9, sem v 7t 5/7.

Jaz pa sem kot rožica, nimam nobenih slabosti, v večernih urah me prime utrujenost.

V sredo imam prvi pregled in ga že težko pričakujem, da vidimo če je vse v redu.

lp, pupika

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2005 8:07:08   
Bety
Še jaz se pridružim....

ZM 11.12., prvi pregled bo 9.2., po koledarčku noseča 7t, PDP verjetno 18.9.....

Nimam slabosti, čudne bolečine v trebuhu premagam z mešanico pivskega kvasa in jabolčnega soka, pijem mleko in med, vsako jutro še tabletka tifola, delam terensko delo in mi hoja zelo veliko pomaga premagati nevšečnosti....tako, da včasih celo pomislim, da sploh nisem noseča :zmeden:....verjetno večji pretok krvi zaradi hoje zmanjša krče in napetost....
Pri seksu sem opazila, da je maternica zeeeeelo visoko gor...to je tudi dober znak...joškice boleče in kolobarji so ta teden potemneli...zgornja ustnica na obrazu mi je tudi napeta in zatečena (pravijo, da je to od hormonov)...v obrazu žarim od sreče in vsi okrog mene pravijo, da sem se neverjetno pomladila (ne vejo, da sem :nosecka::)...
Težko čakam UZ in upam,da je vse v redu....

Novembra sem imela SS v 5t (rjavi izcedek, ploda ni bilo nikjer, ßHCG je padal vsak dan za 50%...:((:(()
Zelo žalostno je bilo...zato me je zdaj zeeeeelo strah, pa se poskušam potolažiti, da mi ta strah prav nič ne pomaga, ampak samo škodi (pravijo, da hormon stresa uniči rumeno telo, ki proizvaja progesteron in nosečnost se konča, če ne piješ umetni progesteron do 12t, ko pa posteljica prevzame funkcijo izločanja le-tega)....

:sloncek::sloncek::sloncek::duda:...VESELI MORAMO BITI....

toliko....

LP,
Bety in :duda: verjetno 7t

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2005 8:10:39   
tejka24
Živjo!

Še ena septemberka :). Zadnjo M sem imela 14.11., na UZ so glede na velikost moje male pikice določili da imam PDP 2.9.

Zaenkrat se kar dobro počutim. Slabosti ni, sem pa zelo utrujena, še posebej popoldan. Pa malo sem se razširila :), tko da je blo treba kupit nove hlače :).

Lep pozdrav!
Tejka

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2005 9:03:52   
saba
tudi jaz septemberka

zadnja M. 28.11., G. določil PDP 3.9.

hlače sem jaz že nove kupila, ker mi stare gor ne grejo. Slabo mi je samo če imam prazen želodec in to je vsake 2 ure. Ne smem se pa preveč napokat ker pol mi spet dela slabo.

drugače vse o.k. razen tega da sem si verjetno mehur prehladila in me boli ko grem na vodo. V lekarni sem bila pa ni dala nobenega zeliščnega čaja, saj na vsakem piše da ni priporočljiv za nosečnice. Tako da se nacejam z vodo, upam da bo kmalu minilo.

18.2. pa imam drugi pregled in komaj čakam da vidim spet mojo :duda:, upam da je vse o.k.

24.2. pa NS v postojni

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2005 9:12:29   
kathy
Pozdravljene septemberske :nosecka:

Prvi dan zadnje menstruacije je bil 29.11. tako, da bo verjetno PDP okoli 5.9.
Slabost me spremlja skozi cel dan, občasno tudi kakšno prijateljevanje z Wc-jem. Glede mojega obsega ni nič sprememb, a ni še malo prezgodaj, da bi se že kaj poznalo.
Včeraj sem bila na prvem pregledu pri novem G (sem zamenjala, ker je bila moja prejšnja zelo prijazna;)). Me je malo pretipal, rekel da naj grem jutri na UZ, me je ful strah, da ne bi bilo vse OK. PDP mi pa še ni določil, preiskave pa naslednjič.
LP

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2005 9:14:23   
kathy
OJLA
Sem pozabila vprašat, od včeraj me špika v levem jajčniku (včasih manj, včasih bolj močno). A katera ve kaj bi bilo? Kaj narobe?

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2005 9:39:27   
tannya
Hojla punce;)
Jaz sem si sama izračunala PDP 26.9. G pa mi je ta teden rekla, da bo 1.10....ampak kakorkoli, jaz se bom kar k septemberkam štela:)
Moram povedati, da sem zmenjala G, ker me je bivša dr.NOVAK ful pozno naročila, pa še tukaj so punce same slabe stvari o njej povedale. Sedaj sem vsa srečna, ker me je nova že pregledala , tudi Uz naredila, čeprav se res ful majčkena pikica vidi (sem konec 5 tedna), ta "pravi" prvi pregled pa imam 11.2, kar je vseeno skoraj mesec dni prej kot pri bivši G...
V glavnem se kar dobro počutim, kljub slabostim in WC pohoddom....in sploh sem strašno srečna9nebesa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2005 12:07:37   
Kety
urši77, jaz sem imela prav tako 20.11.2004 prvi dan ZM! Sva enako noseči!! Koliko je velika tvoja pikica? A se ti že kaj pozna trebušček!?!:bravo:

LP Kety

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2005 12:13:14   
Kety
Kathy, tudi mene je špikalo v levem jajčniku! Vse je uredu, ker sem bila v ponedeljek na UZ in se je vse prav fino videlo! Mam tako fino slikico, se vidi obrazek, učki, rokice,...zgledalo je kot bi sesal prst, ampak pomoje jih v 10t še nima:). Tako majhna pikica, pa se že vse vidi. Fuuuul lepo!

Vsem želim tako dobre slikice!!

Lp Kety

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2005 14:24:28   
urši77
Oh, fino! Mam pregled v ponedeljek pa ti-vam javim koliko je velika:duda: in pa kar me zdaj bolj skrbi, če bo sploh vse v redu.Glede na prejšnje izkušnje.....

Upam da bo vse OK!
LP

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2005 14:42:02   
Kety
Jaz imam za seboj že dva UZ-ja in je bilo obakrat vse ok. V ponedeljek je bila moja pikica velika že 26,4 mm in se je vse videlo,..obrazek, očke, rokice:love:

Boš videla, kako lepo je za videt!

Tudi jaz sem imela pred pol leta slabo izkušnjo. Sem v 11t izgubila bebico. Sedaj je pa vse ok-zaenkrat!

Srečno!

LP Kety 9t 5/7

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2005 17:36:53   
miskahiska
Zivjo punce,

evo med vami še ena septemberka. ZM je bila 13.12., datum poroda po vsej verjetnosti 20.9.05 (zivjo Kinokija, mogoče se srečava v porodnišnici ;)).

Poleg jutranjih in večernih (včasih pa tudi dopoldanskih in popoldanskih) slabosti (trajajo že 2 tedna), drugih problemov ni.

2. pregled pri ginkotu imam 15.2. Komaj čakam.

Lepo se imejte, pa čim več lepih misli in božanja po bušijih :duda:

Se slišmo

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?