teta beta
|
Hojla! Vidim, da ste res malo lene, cel teden me ni bilo, pa ste odprle samo eno temo, pa še to sem morala pet strani nazaj najt :)-. Že skoraj cel popoldan sem na RR in čekiram kaj se kaj dogaja in sem opazila, da je kimi že šla v porodnišnico. No, tačas da sem vse predgledala, je že tudi javila, da je že nazaj in v enem kosu. :bravo:, kimi, upam, da boš zdržala vsaj še en mesec. Z mojim :love: sva se potepala po V Štajerski in Prekmurju in bilo je enkratno, zelo sva uživala, lenarila, se kopala in dobro jedla. Čeprav to zdanje mi je malo hecno, v Moravskih sem stopila na tehtnico in je kazala 60, kar bi poemnilo, da se v treh tednih nisem nič zredila, to pa je na koncu tako-tako, sploh ker je tudi buši enako velik, kot je bil. No, pa glavno, da :duda: veselo brca. Sicer pa me je začela peči zgaga, kar je ful zoprno, poleg tega pa ima moj želodec očitno čedalje manj prostora, saj mi je po vsakem obroku "slabo", ker sem preveč pojedla. Pa so čisto normalne porcije, kmalu pa spet postanem lačna. Jutri imam pregled, nato pa še nesem papirje računovodju in jih oddam na CSD. Tega res ne smem zamudit, samo do 9. še imam čas. V glavnem, pridne bodite, vaši otročički tudi, pa pišite kaj, da vidim, kaj se vam kaj dogaja. Pozdravčki! :)
|