|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   September
12.5.2005 15:14:37   
MIN
Mene pa ka zanima če bo katera rodila septembra?Tam nekje 26 v Lj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   September
12.5.2005 15:27:11   
kleopa
ja mi imamo planirano za 22. Drugi teden imam morfologijo

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   September
12.5.2005 16:01:24   
MIN
Vem da je še nekaj časa preden grem rodit,ampak že zdaj me je počasi strah.Prvič ko sem šla rodit so me matrali 14 ur na koncu pa naredili CR,ker nisem bila dovolj odprta.Ne vem zakaj moraš tako trpet ko greš rodit?Jaz upam ,da mi bodo naredili CR.Res,da je potem malo bolj hudo,ampak traja pol ure in stvar je rešena .Saj pri meni je tako.

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   September
12.5.2005 18:11:44   
devica
Evo mene, PDP:25.9.
Ravno sem prišla iz morfologije, z otročkom je vse v redu, mere ustrezajo, le glavica je mal manjša- pa nič zato, bo še lažje rodit.Pričakujemo pa fantka(smo zvedli že na nuhalni),sedaj pa 100%!Doma imamo že enega razgrajača, pa bo luštno met še enega.
Edina stvar ki me pa teži je pa to, da naš mali leži v prečni legi, čeprav ima še čas obrnit se, pa me je nadvse strah CR, ti pa praviš da ravno obratno, no če so te prvič res tako matrali in na koncu naredili še CR- ampak vsak porod je drugačen in ni rečeno da bo drugič tudi tako.
Ja, tudi jaz bom rodila v LJ, pa čeprav sem z GOR. pa vseeno zaupam LJ.porodnišnici, čeprav prvič nisem bila preveč zadovoljna z osebjem, vsaj s sestrami ne.
Bomo videli kako bo drugič- a ne? Si še kaj piševa!

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   September
13.5.2005 7:26:22   
cvetkica*
PDP imam 30.9.. Mi lahko katera točno napiše, kdaj so ji delali morfologijo? Meni so jo prestavili za tri dni, da bo kao bolj zihr (20t 6/7).

lp

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   September
13.5.2005 8:47:18   
pety78
Evo, moj PDP 29. september.
Se še pa odločam, kam. Po vsej verjetnosti res v LJ.

Tako da....se vidimo....:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   September
13.5.2005 12:14:20   
MIN
Meni bo morfologijo naredil v 21t.Ja drugače jo naredijo nekjepri 20t.Takrat najbi bilo bolj ziher za spol otroka.Ampak to je itak odvisno od G.Nam baje hočeš nočeš kar pove,če pa ga lih prosiš ti ga pa direkt med noge slika,tako da ti je vse jasno in ti to G naslednjič samo potrdi.

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   September
13.5.2005 12:16:48   
Matej@
Tut js mam PDP 29.9., morfologijo pa 17.5. pri 20t 5/7. Upam, da bo vse o.k.

Odločla sm se kr za LJ porodnišnico, ker jo imava blizu. Probala se bom zment tut za EA - če bo anestezist tam, bo, če ne, bomo pač morali brez :).

Zanima me, a kaj veste, kako je pri porodu z visoko dipotrijo (-6, 1 cil.)? G mi je omenila, da bo morda potreben vakum :zmeden: Ve katera kaj o tem? Js upam, da bi vseeno šlo brez kakih takih pomagal...:(

Pozdravček vsem!!

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   September
13.5.2005 12:40:18   
MIN
Frendica je mogla z močno dioptrijo it na CR.Zdej ne vem a zaradi dioptrije ali ker je bila stara čez 35let?Ampak vidim da nas je kar nekaj na koncu septembra.To se bomo v porodnih sobah drle in upile ena čez drugo. A bodo partnerji zraven?Saj ne vem sedaj kolk morjo oni plačat za materinsko oz.očetovsko šolo sem čist pozabla.
A ni EA za plačat?

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   September
13.5.2005 12:40:19   
MIN
Frendica je mogla z močno dioptrijo it na CR.Zdej ne vem a zaradi dioptrije ali ker je bila stara čez 35let?Ampak vidim da nas je kar nekaj na koncu septembra.To se bomo v porodnih sobah drle in upile ena čez drugo. A bodo partnerji zraven?Saj ne vem sedaj kolk morjo oni plačat za materinsko oz.očetovsko šolo sem čist pozabla.
A ni EA za plačat?

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   September
13.5.2005 15:14:30   
ALINA1
Jaz sem med zadnjimi v septembru.
Včerajs em bila na morfologiji. Pol ure. Zaenkrat vse v redu, gin. ni kaj dosti komentirala. Sem malo upala, da bomo zvedeli spol, pa je otroček kot zakleto točno takrat med nogicami držal - roko!!!! Očitno noče, da prehitro zvemo, kaj je.

Računam pa, da bom prej rodila, saj sem obe prejšnji naši piki prej (eno 10 in eno 21 dni).:sloncek:

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

sladoled
matejavs

Kakšna oblika sladoleda ti je všeč ?

na kepico (63%)

točen na avtomatu (29%)

ne jem sladoleda (8%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!