|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberčice
14.4.2005 10:00:39   
Lenči
Kako ste kaj :nosecka: ?

Jaz sem parvzaprav po starem, le da sem v službi. Komisija mi namreč bolniške ni podaljšala, sedaj pa imajo čas 3 tedne, da odgovorijo na pritožbo. In tako sem jaz nazaj v službi - in zaenkrat kar gre :bravo:. Res bom delela le po 4 ure in 4 ure dala dopust. Bomo videli kako bo šlo.

Drugače pikico v trebuhu že vselo čutim :), trebušček pa je še vedno minimamlen.

Danes imam tudi pregled za žile na nogah - saj so mi zelo izstopile in me malce tudi bolijo. Me prav zanima, kaj bodo rekli - povijati, posebne nogavice ? A ima katera kakšne izkušnje s tem ?

Pošiljam vam enga sončka, Lenči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septemberčice
14.4.2005 10:13:57   
Čiračara
Lep pozdrav tebi Lenči in vsem ostalim:rozica:
Ojoj upam, da se počutiš tolk dober, da lahko normalno delaš:(. Jaz se dobro počutim, malo se mi je energija vrnila:)in nekateri pravijo, da me je nosečnost še polepšala in pomladila:)-:)-. Težav s kožo nimam, razen tega da je suha in občutljiva:((. Mažem se z alojinim oljem in kamilično kremo in trebušček nič več ne srbi:bravo::bravo:in tud nobene strije še ni:bravo:. Imam pa že kakšno od prej iz pubertete.
Ah sej jest tudi nimam ne vem kaj trebuščka, še vedno lahko oblečem troje hlač. Ampak ta teden pa res grem v shooping, ker mi pa vseeno postajajo malo tesne.
Malega škrata pa še nič ne čutim, ampak se tolažim s tem, da ene čutijo prej, druge pozneje. V ponedeljek imam pregled in mogoče izvem al bo pupa al bo fantek. A ste že kaj izbrale imena.Midva imava izbrana Zala in Gal:)...
Z žilami pa nimam problemov, razen teh malih kapilarc. Teh je pa veliko.

En lep sončen dan želim vsem bodočim mamicam :angel:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septemberčice
14.4.2005 10:15:34   
Čiračara
Aja še to- do 18 tedna sem se zredila za cca.3-4kg.

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septemberčice
14.4.2005 10:35:05   
barbara1
Pozdravljene.
Prvo vprašanje za Lenči-kako to, da ti komisija ni odobrila bolniške? Kaj so ti navedli kot razlog?
Jaz sem uspešno preživela ponedeljkovo predstavitev komisiji za podaljšanje. Mam podaljšano do naslednjega pregleda pri svoji ginekologinji.
Drugače se je tud moje počutje precej izboljšalo-ni več slabosti. Trebušček se že lepo pozna, a svoje:duda: še nič ne čutim:hudicek:.

Lepo se imejte in čuvajte svoje::duda:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septemberčice
14.4.2005 10:52:22   
Lenči
Ku-ku!

Komisija mi ni odobrila - res ne vem zakaj saj sta osebna zdravnica in ginekologinja napisali, da za delo nisem primerna. Na odločbi ni nobenega razloga. Zato sem se sedaj pritožila in dodala vse izvide krvi, vode... in mnenji zdravnic. Tako da bomo videli kaj bo (moj možek pravi - če je kaj pravice na svetu bi morala biti doma).

Ampak prvi delovni dan je hitro minil :bravo:. Sedaj pa k zdravniku - vam jutri javim kako je bilo.

Lenči

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septemberčice
14.4.2005 12:02:00   
drejci
...JOJ BABIKE....jaz bi že tudi rada, da bi pikico začutla9nebesa, pa še kr nič ne miga oz. jaz nič ne čutim:zmeden: Glede na to, da sem sedaj v 17t bom čez kakšen mesec pa vrjetno že tudi jaz čutila prve gibe9nebesa
Drugače pa se dobro počutim, pridno si mažem trebušček, bedra in zadnjico:)-....
Vse je o.k., le tok me malo matra, pa kr noče stran:( Ah bo tudi to minilo...
Drugače pa upam, da bo kmalu lepše in bolj prijazno vreme, da me bo vleklo ven na kakšen sprehod ali pa na vožnjo s kolesom....
Pridne bodite in čuvajte se:rozica:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septemberčice
14.4.2005 12:46:16   
tannya
Pia, prav nasmejala sem sem ob tvojem pisanju:)
Ravno včeraj sem kupila svoje prve nosečniške hlače v Popku in sem bila tudi čisto zgrožena nad celulitom, sem se hito oblekla;)
Sicer pa naše dete čutim zdaj vsak dan, večinoma zvečer, ko se umirim. Pridelala sem pošastnih 5 kil (od tega 1,5 v prejšnjem tednu:grrr:)
Pregled imam v sredo in upam, da bomo izvedeli kaj bo;)

Uživajte!

Tanja, 17 t

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septemberčice
14.4.2005 13:06:00   
Čiračara
Jooj punce, pa sej ta celulit nas bo še ubil al pa v najslabšem primeru ob živce spravil:)-:)-:)-
Ah ampak celulit ni nič v primerjavi s tem, da bomo mamice, a ne?:duda:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Septemberčice
14.4.2005 13:36:54   
Pia67
Saj ne zganjam panike okol celulita:ups: ampak me vseeno pretrese, ker sem v glavi še vedno v drugačni podobi, telo pa kaže čisto nekaj drugega. Manjka mi gibanje, pa me vsi pridno krotijo, naj ne izzivam hudiča.Ne padam na zunanjost, moti me to, da sem zaradi športa bila v kondiciji in bom potem morala štartat iz nule.
Drugače pa, ko bo pikica prijokala na svet, bo itak vse drugače in se bom takrat lahko samo smejala sama sebi, ko bom brala kar zdaj pišem.
Nočem pa, da mi je nosečnost izgovor, da se po porodu popolnoma zapustim.:zmeden:

Danes je lep dan in si bom dala duška na kolesu...

Pia

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Septemberčice
14.4.2005 19:27:43   
teja21
tannya, srečnica si čutiš svojega pikca.
pa si prvič nosečka???
jaz si ga že tako želim čutiti pikca, pa nič.
noseča sem pa tudi 17t

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Septemberčice
15.4.2005 7:05:19   
KSS
Pozdravljene drage:nosecka:!

Drugače se počutim super razen da imam bolečine v križu zelo hude:hudicek: a to še vse za prestat.Moti pa me spanje ker sem zelo utrujena ko pridem iz službe in zvečer komaj čakam na spanje a ne morem ležati drugače kot na levem boku.Na hrbtu mi je slabo:(( na desnem boku pa me zelo boli v predelu jajčnikov tako da se moram obrniti na levo:grrr:.

Kako pa ve kaj z spanjem?

V ponedeljek sem bila na pregeledu in je z :duda: vse Ok zvedela pa sem da naj bi bil:modri::bravo:.
Pikico že čutim dober teden moj PDP pa 03.09 Komaj čakam.

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Septemberčice
15.4.2005 8:01:10   
Lidija-S
Ojla
Jaz sem v 18.tednu in tudi še nič ne čutim te svoje pikice :zmeden:. Upam pa, da jo bom čimprej. Me prav zanima kako to zgleda. Sicer še hodim v službo, mi je pa rekla moja G, da me bo poslala na bolniško, ker zelo nizko nosim tega dojenčka. Pa šele prvič sem noseča. Kaj bo šele drugič, ga bom nosila na kolenih v vrečki :)-? Me pa res proti koncu šihta prav pošteno dol pritiska, še posebej ker cel dan sedim za računalnikom.
Kar se tiče spanja, katastrofa. Celo življenje sem spala na trebuhu, zdaj se pa celo noč matram na boku. Zbudim se kot bi šel vlak čez mene :)-. Sem se pa zelooo zredila (8 kg- iz 52 na 60)in moj trebušček je kar lepo okrogel a brez strij. Redno se mažem z Afroditino kremo proti strijam pa me zanima če ima katera izkušnje s to kremo.

Lepo se imejte :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Septemberčice
15.4.2005 8:16:25   
tannya
Teja, prvič sem noseča, ja.

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?