|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberčice...
25.5.2005 11:34:14   
kimi
vas nikjer ni. Kako ste? Počutje uredu? Sonce pravo za zabavo:)-. Trebuščke na sonce in gremo.

Kile a grejo gor jaz sem jih dobila celih 6. Zmatram se tako hitro kot bi imela 200 kg:)-. Krče zaenkrat še nimam-moram potrkati na les.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Septemberčice...
25.5.2005 11:38:21   
KiSsMyAsS
Joj jst sm u 23t pa mam ze 5 kil vec kot prej. Drugac pa nimam nobenih posebnih tezav, razn tega da se mi vse skupi ze tk vlece in se mi zdi da traja ze celo vecnost :ups: :duda: pa ze pridno brca :sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Septemberčice...
25.5.2005 11:41:57   
Čiračara
Zdravo Kimi in ostale!
Hja kaj mi nuca sonček, ko sem pa v službi:(.
Ja, počutje je fajn.Apetit tudi:)-. Jaz pa nimam +6, ampak +7-8kg:zmeden:.
Ta naša tamala je že zdaj prava razgrajačka:love:, kaj šele bo.Tud nekaj stvari sva že kupla zanjo in moram povedat, da je moj mož še hujši zapravljivec kot jaz:)-. To za mojo malo, pa še to, pa to..itd. Sploh ga ni za spravit in trgovine:)...Mislim, da bo to ena veliiiiika njegova lubica:love:
Lepo se imejte punce!

Veliko sončka vsem:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Septemberčice...
25.5.2005 11:42:17   
teja21
ojla kimi, jaz se imam super, še posebej zdaj ko sem izvedela da imam punčko, res sem si je želela.
kilce gredo prehitro gor, me je kar strah. pred:nosecka: sem bla taka suhica zdaj sem pa cela:pujs: +7.
zmatrana sem pa tudi jaz, še posebno me utrujajo stopnice, s krči imam pa že težave, na vse zgodaj zjutraj, zbudim mojega:love: z kričanjem, da me je krč.
drugače je pa moja punčka tako zelo živahna da me cel dan brca, sploh ne vem kdaj ta otroček aja.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Septemberčice...
25.5.2005 11:43:22   
Čiračara
Še ena punčka:bravo::bravo::love::love:. Teja kdaj si pa izvedela?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Septemberčice...
25.5.2005 11:44:33   
KiSsMyAsS
Moj fantek pa totalno fuzbalira u trebuhu, jst nevem ce to nebo fuzbaler :love: Si je pa moj dragi zeleu puncico, ampak je zdej tut veseu da bo lulcek :ups:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Septemberčice...
25.5.2005 11:46:42   
Čiračara
Ah sej ni važn al je pupa al lulček, itak bojo vsi eni veliki razvajenčki:love::love:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Septemberčice...
25.5.2005 11:47:38   
tannya
Jaz vam pa kar zavidam, ko že veste kaj imate….meni pa G vsakič drugače pove..hahaha. Nazadnje je rekla, da bo punčka, ampak da ni 100%.
Sicer je počutje OK, le trtica me boli ko sedim…Vsak teden grem 3-4 plavat, ker je to edino kar mi pomaga. Sicer pa kile tudi pridno nabiram, me je kar groza na vago stopit. Danes zjutraj je brez dvoma pokazala 8+…..marička;)

Pozdravček,
Tanja

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Septemberčice...
25.5.2005 11:48:28   
KiSsMyAsS
Mene je gin. skregala ze zato ker sm dobila gor 4 kile, a vam niso nc komplicirale???

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Septemberčice...
25.5.2005 11:48:30   
Čiračara
Tannya:)-:)-:)-, mene je tud strah na vago stopit

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Septemberčice...
25.5.2005 12:00:35   
tannya
Ja Čiračara, očitno sem bolj nagnjena k pridobivanju kilaže;)Vage pa se izogibam:)-, po moje je itak pokvarjena;)
G pa me ni nič kregala, pravi da je še vse v mejah normale....:zmeden:Tile G se mi zdi, da imajo vsak svojo teorijo...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Septemberčice...
25.5.2005 12:01:55   
KiSsMyAsS
Čiračara sm ugotovila, da si noseca isto kot jst, a pol boma skupi rodile. :angel: Kdaj mas pa rok?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Septemberčice...
25.5.2005 12:04:25   
Čiračara
Meni je G samo rekel, da naj se malo izogibam sladkarij:(, ampak da je to še nekako normalno. Če pa hudiča tko rada jem:)-:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Septemberčice...
25.5.2005 12:05:01   
Čiračara
Rok imam 20.9, sem pa iz Celja. pa ti?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Septemberčice...
25.5.2005 12:05:30   
saba
pozdravljene

ne mi govorit o vagiiiiiiii
moja kaže +10kil, sploh me nima rada.....preden stopim gor se gledava 5 min, kot v kavbojskih filmih, preden kavboja izvlečeta pištole..v ozadju pa tista western pesmica..ttttrttt tttrtttt

ma se ne bom preveč sekirala zaradi tega. Moj G. mi ni nič rekel, bolj sem bila jaz zaskrbljena zaradi kil kot on:)-
malo me je pač potolažil s tem, da se pač več kot toliko ne smem premikat zaradi mojih vezi, tako da je rekel da je normalno da se pol kilce nalagajo.
Ampak 6.6. omam pregled in me je kar strah:(

naša pupica je zeeeloooooo živa in včasih me tako močno brcne, da jo kar vprašam, če nima rada svoje mamice9nebesa9nebesa

punce lepo toplo vreme...kmalu pa plaža.
Jaz delam še ta teden pol pa dopust in direkt na porodniško.
zato ne vem kolko se vam bom kaj oglašala ker doma nimam več računalnika:(

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Septemberčice...
25.5.2005 12:06:38   
KiSsMyAsS
Wow Čiračara pol sma pa res zadele datum, jst mam tut 20.9. rok pa se iz Celja sm :):kuza:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Septemberčice...
25.5.2005 12:07:20   
Čiračara
Ne se hecat:)-:)-:)-. Tud iz Celja si?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Septemberčice...
25.5.2005 12:08:10   
KiSsMyAsS
Jaaaaaaaa :) Sma se pa nasle ne :sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Septemberčice...
25.5.2005 12:09:39   
Čiračara
:)-:)-:)- mislim, da sva edine septemberke iz Celja, ali vsaj iz bližnje okolice.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Septemberčice...
25.5.2005 12:10:45   
Čiračara
Saba a ti tud imaš probleme z vago?:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Septemberčice...
25.5.2005 12:11:40   
KiSsMyAsS
Hehe, full bols se pocutim zdej, da nism edina septemberka iz Celja. Tk da vem, komu se morm obrnat. :kuza:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Septemberčice...
25.5.2005 12:13:06   
Čiračara
Sem jest tud vesela:). Sem bla čist izgubljena

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Septemberčice...
25.5.2005 12:13:10   
Pia67
Živjo!

Mene je pa mal zmanjkal, v kile (-1kg). Očitno, ker se več gibljem. Sedaj imam 6+ konec 24. tedna. Vikend je bil deloven (obnova stanovanja). Ta teden pa se vsak dan s kolesom v službo in nazaj, zvečer pa kak bližnji hribček. se pozna, da je dolg dan.
Počutje carsko, prejšnji teden sem bila malo bolj utrujena, sem zato začela jemat en železov pripravek, čez vikend pa sem se najedla suhih sliv.
Punčka je na kaki 2 uri budna, se mal razgiba in potem spet zaspi.

Zdaj pa šibam naprej delat.

Pia

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Septemberčice...
25.5.2005 12:14:58   
KiSsMyAsS
Čiračara ko smo ze pri otrocih, a ze kej kupujes opremo, jst se nemorm odlocit za vozicek, pa se cenovno se mi zdijo kr dragi. A mas kak predlog glede vozicka?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Septemberčice...
25.5.2005 12:18:23   
Čiračara
Dej mi piši na privat,se bova več lahko zmenle...si za?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?