|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Separacijski strah?
29.6.2006 21:29:48   
ira
Morda ima katera kakšno idejo... Naš mulček že dva tedna pred spanjem zganja takšne, da več ne vem, kje se me drži glava.Lepo zadremucka na jošku in veselo vleče, čez nekaj minut pa skoči pokonci in v jok. Ga dvignem, stisnem v naročje in spi naprej.

Kaj je to?
Čim bolj razmišljam, tem manj jasno mi je...

Ah, pa še to...
Koliko so bili vaši otroci veliki pri 18 mesecih? Meni se zdijo naše mere nekoliko pretirane:
A) Višina: 92 cm
B) teža: 14,8 kg
C) št. noge: 22

Svet je lep!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Separacijski strah?
29.6.2006 22:43:51   
BLAŽIKA
mI SMO PRI 16 MESECIH veliki 90 cm tehtamo pa 12 kg nogica pa je tudi 21 ali 22 odvisno.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu ira)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Separacijski strah?
30.6.2006 8:23:25   
srki
Glede prvega ti ne bi znala odgovorit, mogoče kaj sanja in se ustraši. Ne vem.
Mere pa se mi ne zdijo čisto nič pretirane. Vsaj zame ne.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!