Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 7:34:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja, jaz sem spraševala, pa smo ga že v Merkatorju kupili. Bil je 5 € dražji, če je pa boljši pa ne vem, je pa dolg 220 cm. Poleg tega smo ga že uporabljali in se fino obnese. Vseeno hvala.
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 8:05:51
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem ga lani kupila, pa je moj popi.... ko ga je sestavljal
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 10:13:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Jst sem ga lani kupila, pa je moj popi.... ko ga je sestavljal Zakaj pa?
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 10:17:32
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Jst sem ga lani kupila, pa je moj popi.... ko ga je sestavljal Zakaj pa? kr tak, pač popizdil je.
|
|
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 10:21:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Jst sem ga lani kupila, pa je moj popi.... ko ga je sestavljal Zakaj pa? kr tak, pač popizdil je. Aha razumem, potem ima nizek prag tolerance.
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 10:44:21
|
|
|
|
liliana
|
V Jysku jih imajo tudi za 9,99 EUR, če bodo slučajno v Hoferju zmanjkali......
|
|
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 11:09:19
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja, ampak v Ljubljani na žalost nimamo te trgovine.
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 11:31:00
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Jst sem ga lani kupila, pa je moj popi.... ko ga je sestavljal Zakaj pa? Ker ga ni in ni mogel sestavit. Pa ga je postavil, pa je nekje ena palca ven pogledala, pa spet...Sva ga mela samo 1x s sabo na plazo, pol pa ne vec. Pa ne vem, a je bil tolk smotan sotor al on
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 13:21:59
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Pa ne vem, a je bil tolk smotan sotor al on -------------------- Ma, kje bi bil on...., šotori so tako smotani ! Moj sin, (takrat star 6 let), ga je lani sam sestavil...
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 9.6.2009 13:22:26 >
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 14:25:52
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Pa ne vem, a je bil tolk smotan sotor al on -------------------- Ma, kje bi bil on...., šotori so tako smotani ! Moj sin, (takrat star 6 let), ga je lani sam sestavil... Uh, boljs, da mu tega ne povem Sicer bi pa on tole komentiral - ne da se sestavit, ker ni Ikea...
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 20:03:44
|
|
|
|
Rožica I
|
No, če jpa Ikein fan, pa mu je vse oproščeno !
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 20:11:44
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi ga imamo, ampak kot ze receno tam cez, je spodaj noro vroce. Tako da za nas ne pride v postev, ker smo ga kupili z namenom imet senco in spodaj postavit psa, pa zal ne gre, ker rata prevroce.
|
|
|
|
RE: Senčnik za na plažo!! Katera 9.6.2009 20:12:43
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Pa ne vem, a je bil tolk smotan sotor al on -------------------- Ma, kje bi bil on...., šotori so tako smotani ! Moj sin, (takrat star 6 let), ga je lani sam sestavil... Uh, boljs, da mu tega ne povem Sicer bi pa on tole komentiral - ne da se sestavit, ker ni Ikea... Potem nikar nikoli ne kupite nic v Kiki. Preverjeno, na zalost. Od Ikee stvari sestavljene en, dva tri, s Kikinimi sva pa skoraj zivce zgubila, res. Anbilivabl, dokler ne vidis.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?