|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Senčnik Peg perego
13.7.2005 19:31:35   
Blink1
Pozdravljene

Prejšnji teden sem dobila tale težko pričakovani dežniček za Plikota. pa mi ful ni jasno, kako za raga ga upogneš. :hudicek::hudicek: OK...kot vse ostale senčnike, ampak tale ima pa takooooo močno fedro, da vedno skoči v prvoten položaj ali pa se sname z držala:hudicek::hudicek::hudicek:

A ima katera podobne probleme??? Ker jaz ga bom počasi poslala nazaj in kupila enega univerzalnega:hudicek::hudicek:, kateri se da ukrivljat:grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Senčnik Peg perego
13.7.2005 19:34:44   
Anonimen
Hja, to je znanost zase!

Jaz primem tam ko je privit in trdno držim, z drugo roko pa upognem tisto vzmet v pravo smer. Potem pa zgoraj s tisto belo plastiko usmerim dežniček(upognem) v pravo smer. Ne pozabi plastike zravnati preden dežniček zapreš.

Upam, da ti je kaj v pomoč!

BOjana

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Senčnik Peg perego
13.7.2005 20:23:09   
Maxica
Oj, welcome to the club:grrr:. Jaz sem že skor diplomirala iz tega senčnika, ti povem. Mi sploh ni bilo jasno, kako naj namontiram to stvar, saj je feder čisto nefunkcionalen. Vglavnem, ali je bil:duda: čisto na soncu, ali pa senčnik več ali manj čisto mimo.:( Tako da sem sedaj pogruntala eno drugo varianto, pa nam zaenkrat ustreza. Bom dala eno fotko v album, pa boš videla. Čeprav nisem ravno zadovoljna, ampak še vedno bolje kot nič.:zmeden: Sem pa prav razočarana nad tem senčnikom, glede na to, da ima Peg perego ponavadi kr doterane stvari. No, tu jim je očitno malo zmanjkalo, ali pa jaz ne dojamem sistema:zmeden::ups:?!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Senčnik Peg perego
13.7.2005 20:26:36   
Magi*
tut jest mam tak problem:grrr: ga je zadnjič hotu mož v prvi smetnjak zagnat. mi je še zdaj žal, da ga ni.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Senčnik Peg perego
13.7.2005 21:49:02   
CatJa
Tudi mi smo imeli lani take probleme. Das za :hudicek: 6 jurjev, pol je pa zanic. Tudi nas se ni dal upogibat. Ma sem stvarno mislila, da sem jaz mal nora. Mislim, da ga nismo imeli niti dva tedna, ko so sle sprikle ven, tam zgoraj na sredini in sem ga nesla reklamirat. In valjda sem hotela drugega in so mi v BC rekli, da ne menjajo, ampak posljejo na popravilo k proizvajalcu :zmeden: In da to traja 8 dni, ce v tem casu vrag ni popravljen, potem pa dobis novega. Sva imeli tak besedni dvoboj, da je bil :hudicek: Sem zenski zabrusla, ce misli, da bova sred poletja en teden v bajti in ali se nej tamali kr skuri na soncu, ker za novga pa ne dam spet tolk dnarja. No, na koncu so mi po enem tednu dali novega, ker je bil prvotni hin.
Poanta? A so morali v startu tako zagnojit :zmeden:

REKLAMIRAJ!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Senčnik Peg perego
14.7.2005 8:17:29   
Blink1
Nesramnost:hudicek:

Pa tako sem se ga veselila...da bo vse v barvi:((:((:(( Hja....nič...potem bom poklicala na mami.si in reklamirala oz. vrnila, saj smo ga komaj kupili...

Škoda:(

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Senčnik Peg perego
14.7.2005 8:19:29   
Blink1
Hmmm....sem zdajle slikce videla...Bom najprej še takole poskusila, pa bomo videli...Hvala Maxica;)

Samo po moje bo Neja veselo grabila po njem, ker defenitivno nikoli tako spi kot tvoj piko:)-:)-

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Senčnik Peg perego
14.7.2005 9:17:41   
Maxica
Nina, probaj. Saj se Max najprej tudi veselo drži za to marelo, pa bi jo rad malo bolj podrobno preučil;), ampak saj se potem kmalu s čim drugim zamoti ali pa zaspi, kot videno na slikci;).

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Senčnik Peg perego
14.7.2005 12:45:39   
Blink1
Evo zdaj sta šli z babico na sprehod. Bomo videli kako se bo obnesla. Če babica dobi živčnega, gre nazaj:)-:)- (marela namreč). Sem jo pa malce drugače zmontorala gor, tako ob strani. Jo bo pač treba vsakič ko voziček zložim vzet dol:(:( In voziček ogromno zlagam, ker je terenski:)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Senčnik Peg perego
14.7.2005 22:34:00   
frutka_
Namontirat jo moraš spodaj, pod tistim sprednjim varovalom. Pa se da kar lepo zvijati...:zmeden:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?