Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 9:50:40
|
|
|
|
polona2
|
Dežnika, senčnika za Quinny sploh ni, saj je streha narejena tako, da odpneš zadrgo in reguliraš zgornji del strehice, vsaj tako so meni razložili, ko sem ga kupovala in potem sem kupila en no-name senčnik v Kiki zgoraj, za 20 Eurov, imajo pa jih v vseh barvah, lp!
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 9:50:54
|
|
|
|
malika
|
Mi smo kupili kar enega navadnega , ker original stane nekaj čez 5.000 sit in se mi to zdi malo preveč. Učinek je pa čisto isti. No pa še med barvami lahko izbiraš, ker je vsaj takrat Quinny(lansko poletje) imel samo temno modre.
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 10:04:07
|
|
|
|
polona2
|
A mi lahko poveš, kje si ga videla, ker sem jaz takrat ravno modrega iskala kar nekaj časa, pa sem povsod dobila odgovor,da za Quinny-a dežnika sploh ni, mogoče je bil ta dežnik izdelan za njihove marele ali kaj takega :zmeden:...
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 10:07:26
|
|
|
|
malika
|
V Kranju v Infantinu, lani poleti.
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 10:25:33
|
|
|
|
Mina1
|
Pri Schmidu v Celovcu imajo takšne "univerzalne", ki pašejo na Quinnye. In sploh niso dragi;), pa še lepi so:) pa-pa Mina1
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 10:29:14
|
|
|
|
polona2
|
Zanima me, potemtakem vse uporabljate senčnike, dežničke, namesto strehice :zmeden:, meni ja ta varianta s strehico kar malo mimo, vsaj naš voziček ima tanjše blago na strehici in vse skupaj izpade za :((, če je material Canvas, najbrž še gre :zmeden:...
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 10:32:13
|
|
|
|
malika
|
Jaz skoz uporabljam dežnik/senčnik
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 11:00:07
|
|
|
|
*pika*
|
Ste me kar mal prestrašle, rok imam 13.06., imamo Quinnyja in za poletje sam lupinco, tak da tud jaz rabim obvezno dežnik, ker lupinina strehca je pa bolj mala in ne bo velik sence. To si moram nabavit.. Čao, Pika
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 13:15:18
|
|
|
|
Annny
|
Polona2, lahko ti povem samo to, da pri nas 'regulacija' strehice ne pomaga nič..tudi, če strehico pritrdim nižje na ogrodje, ji sonček še vedno sveti v oči. Zadnjič sva nekaj eksperimentirali z NinoŠ, pa nisva ugotovili nič pametnega, razen tega, da je najbolje, če na strehico obesim tetra pleničko, da naredi senco..no, potem pa malo popiha vetrček, odmakne pleničko in smo spet na istem:grrr: Tako da moram res nabaviti ta senčnik..grem vprašat v Infantino:) Hvala, lp
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 14:44:35
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem poleti odpela dol zadnji del strehe, da je bilo v vozičku lepo zračno, potem se pa tisti drugi del lepo regulia... Nikol nisem mela senčnika.
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 20:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo tudi poleti marelco. Čist navadno. Tisto za 2.000 al kolk že:zmeden: Prvo sem kupila v Arielu v sivi barvi, pa se je čez en mesec zlomila ravno na morju. :grrr: Potem smo pa na Rijeki kupili isto, samo v oranžni barvi. Je zlo fajn,naredi večjo senčko, kot strehica sama.
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 22.3.2005 20:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem dala nekaj sličic v album :) z marelo :)-
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 9:15:34
|
|
|
|
pravljica
|
joj kristina, kakšne lušte delaš :hudicek:...saj vem da si zanalašč to pokazala, ziher maš tud kakšne od doma...hecam se! mi bomo tudi poiskali eno navadno marelo za našega quinnija...ampak v črni barvi, da ne bo preveč kičasto na rdečem vozičku...a sploh obstajajo črne :zmeden:
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 9:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravljica, temno modre sem videla. Pa rumene, oranžne, zelene, rdeče, sive. Črno verjetno tud dobiš. Jaz je takrat žal nism vidla :) Temno modra bi lepo šla na rdečo barvo, kaj praviš?:)-
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 9:40:38
|
|
|
|
pravljica
|
seveda bi šla...ampak vse obrobe in mrežice na vozičku so črne 8)
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 9:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma obrobe so črne tud pri nas:)-:)-:)- Pa oranžna lepo paša zraven :)-:)-:)-
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 10:16:00
|
|
|
|
malika
|
Joj pravljica, da ti ne bo črna preveč zbledela.meni je(imela sem jo od Lemy) ampak sem jo potem reklamirala in dobila novo-šparat račune!!:bravo:
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 10:25:33
|
|
|
|
Annny
|
O, Kristina, najlepša hvala za te slikice..točno to sem imela v mislih:) LP
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 10:42:10
|
|
|
|
pravljica
|
aha malika, to me je ža voziček strah, glede na to da bomo poleti res veliko zunaj :zmeden: pri sončniku se še pa nisem na to spomnila, ampak glede na to da je "sončnik", barva res ne bi smela bit problem a ne
|
|
|
|
Senčnik (dežniček) za Quinny 23.3.2005 11:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Malika, prav imaš. samo men je včasih kar nerodno it nazaj :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.