ronja
|
Hm, Zahi, po pravici povedano nekak upam, da noben moj otrok ne bo mel nobenih problemov v šoli in ga niti ne bo rabil... To bi se mi zdelo najbolj praktično, da bi bili glede tega po mamici . Se mi zdi, da ima vse možnosti za to, ker ma dobre gene iz vseh strani, tak da računam na to... Pa naša familija (širša, torej moja primarna in najina zdajšnja) je itak malo čauhnjena, tako da mislim, da bo revica morala marsikaj vadit že v vsakdanjem življenju, če nas bo hotela samo razumeti... (ne, resno, večina ljudi na zdrži se pogovarjat za nami, če se dobimo na kupu...) Če pa bi ji šlo slabo, bi ji pa seveda poizkusila pomagat - na vse možne neboleče načine , prednost bi imeli prijetnejši... Verjetno to ne bi bila ravno čisto prva stvar, ki bi jo probala, najprej bi se probala sama z njo učit, nekak si zaupam, da bi to moralo delat, vsaj glede na izkušnje z inštrukcijami (so v glavnem prav lepo naredili, navadno s 3 ali 4, nekateri celo s 5 ), ampak če pa to ne bi bilo uspešno pa - zakaj ne? Ne bi bilo pa to prvo. Sicer sem zagovornik preventive - zato bom svojo pikico naučila miselnih vzorčkov, pa raznih takih miselnih igric kar skozi igro lepo prej, predno bo mela težave - pa jih potem mogoče sploh ne bo
|