Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Seminar, kako iskati službo v času recesi... 15.5.2009 15:20:51
|
|
|
|
sanja nk.
|
pomoje ti še tisto vzamejo kar ti je ostalo...spet kak Smiljan Mori
|
|
|
|
RE: Seminar, kako iskati službo v času recesi... 15.5.2009 15:37:08
|
|
|
|
barika
|
Ta seminar je zastonj, eni so iz zavoda poslali, da moram iti .. tak da grem v pon. pogledat, če je kej pametnega za slišat ... (samo še ne vem, a nej otroka zraven peljem ali ... )
|
|
|
|
RE: Seminar, kako iskati službo v času recesi... 15.5.2009 15:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ... (samo še ne vem, a nej otroka zraven peljem ali ... ) A ti to resno?! Meni to sploh na misel ne pade, da bi otrok spadal na tak seminar.
|
|
|
|
RE: Seminar, kako iskati službo v času recesi... 15.5.2009 19:20:55
|
|
|
|
CatJa
|
A ti dam na hitro en tak splošen nasvet? Najprej, ampak res najprej, pazi na slovnico. Brez nje še prošnje ne moreš napisat. Mislim take, ki je ne bi že po dveh stavkih v koš zabrisali. Potem pridejo na vrsto vsi ostali seminarji ...
|
|
RE: Seminar, kako iskati službo v času recesi... 15.5.2009 22:11:08
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana26 IZVIRNO SPOROČILO: barika ... (samo še ne vem, a nej otroka zraven peljem ali ... ) A ti to resno?! Meni to sploh na misel ne pade, da bi otrok spadal na tak seminar. ne, to je bil hec. Mali se bo pazil pri prababici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?