Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem zvedla nekaj novega glede bt 19.12.2005 12:05:54
|
|
|
|
Monika79
|
zanimivo , ampak sedaj sem res zmedena glede te BT, mi že prej ni bilo popolnoma jasno, ko sem se komaj temu prišla do dna (da je konec O, ko se BT dvigne) , hmmmm sedaj pa to lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Sem zvedla nekaj novega glede bt 19.12.2005 12:17:52
|
|
|
|
zrak
|
pa še to piše plodni dnevi od začetka menstruacije???? kako je to mogoče??? Očitno so si na tej internetni strani pomešali pojme????
|
|
|
|
RE: Sem zvedla nekaj novega glede bt 19.12.2005 12:20:00
|
|
|
|
poljub
|
Zivjo! Midva s punco sva prebrala knjigo NARAVNO IN ZANESLJIVO, v njej je res zelo dobro opisano, napisano, razloženo, ... Predlagam jo vsem da jo preberejo, z njo si lahko na marsi katero vprašanje odgovoriš . zanimivo branje in s tem spoznavnje svojega ciklosa vsem! Poljub
|
|
|
|
RE: Sem zvedla nekaj novega glede bt 19.12.2005 13:46:06
|
|
|
|
macca
|
Moj G mi je enkrat celo rekel: "Ploden je vsak dan v letu!" Ja, pa ja, sem si mislila. Kaj enki govoriš!!!
|
|
|
|
RE: Sem zvedla nekaj novega glede bt 19.12.2005 15:21:29
|
|
|
|
bskrle
|
POjdi na tečaj simptotermalne metode ali prosi za razgovor na Betaniji v LJ CIRIL METODOV TRG. Tam je zdravnica, ki te lahko maksimalno pouči.
|
|
|
|
RE: Sem zvedla nekaj novega glede bt 20.12.2005 19:33:26
|
|
|
|
yennika
|
Ej, tudi meni ni nč več jasno glede bt!!!!!! Pa sem misla, da jo že obvladam! Kdaj je zdaj O, ko pade za 0,2-0,4 stopinje al ko naraste? Meni pa skos pada in narašča , mi ne stoji!!!!!! Nimam pojma. Naj gre tud ta bt k vragu!Se bom raje ravnala po govorici telesa! lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?