|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem zanosila?
25.11.2006 15:34:21   
bibyzan
Pozdravljeni! user posted image
Enkrat sem že pisala na forum, berem ga dalj časa. Naj vam povem naslednje dogodke, vi pa mi povejte , če se je kateri dogajalo enako in ali je bila nosečauser posted image .
Zadnjo user posted image sem imela 4.11., torej je še do naslednje 5 dni (približno). 13.11. sem opazila rahel rjav madež na wc papirju. tisti večer sva z možemuser posted image in naslednji dan zvečer opazim rozast madež na wc papirju. Oba sem opazila samo enkrat. Sedaj me že kak teden bolijo joške, zdi(?) se mi, da imam napete. bolijo me na dotik in če tečem. Nocoj niti nism mogla spat na trebuhu, ker so me tako bolele. Včeraj zvečer sem naredila test First Sign, ki je pokazal ful ful rahlo črtico. Ful mi je čudnouser posted image , ker me joške nikoli niso tako dolgo pred user posted image  bolele, oz. to ni bil čisti ta pravi znak za user posted image . Vsaj taka bolečina ne. Imam ful apetit, lušta se mi nekih stvari, potem ko si nardim in začnem jest, pa mi sploh ni več dobrouser posted image . Ja, pa še to. V sp. delu trebuha me občasno špikne, sedaj me pa boli, kot da bi mogla dobituser posted image user posted image . Upam, da neuser posted image  . Jst mam v glavi ful filing, da sem noseča, ampak bojim se, das je to sam v glavi. A te sploh lahk bolijo joške od psihe, da bi s svojim mišljenjem povzročil, da te bolijo. Mislim, da ni možno. Dajte user posted image , povejte svoja mnenja.
Oprostite, vse skup je mal raztreseno!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem zanosila?
25.11.2006 15:42:24   
Petraa
Če ti je test pokazal pozitivno

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2006 15:45:47   
Jacqueline
Počakaj še par dni in ponovi test!!! Ampak jaz mislim, da so čestitke na mestu!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2006 15:55:48   
nejka7
Koliko psiha vpliva na nas, ne bi vedla. Svetujem ti, da čez nekaj dni ponoiš test.
držim pesti.user posted image

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2006 19:58:13   
Klarita
Jaz sem imela skoraj vse te znake, razen rahle črtice in nisem bila noseča. Mislim, da če se je videla rahla črtica, si ti user posted image . Počakaj še par dni in spet naredi test pa boš videla.
Mislim pa, da je to, to. user posted image

(odgovor članu nejka7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2006 21:05:57   
punsha
Močno držim pesti zate. Testi in pa rahle črtice se včasih malo poigravajo z nami. Meni je test Romed dvakrat pokazal rahlo črtico, danes me je pa obiskala tečka. Upam, da je tvoj test pokazal pravilno in ti želim vse dobro

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2006 8:52:19   
lana38
A ni skoraj 10 dni prezgodaj za razmišljanje o user posted image ? Moja user posted image  je bila 25.10., pa bi šele zdaj lahko delala test, ki bi kaj zanesljivega lahko pokazal, če ne bi prišla user posted image . A se ti ne zdi, da 21. dan ciklusa test ne more pokazati nič natančnega. Nekaj hormonov, ki se sproščajo okrog O, lahko povzroči lažno poz. test. Da ne boš preveč razočarana, ko prehitevaš dogodke.user posted image  Vsi testi so zanesljivi šele po izostali user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2006 10:24:43   
kaja80
bibyzan nočem te razočarat ampak mislim, da je večina punc na tem forumu imela že vse znake nosečnosti, od šikanja, slabosti, bolečih jošk..., vendar ni bila noseča. Mislim da malo prehitevaš, najbolje je da mirno počakaš do prvega dne izostale menstruacije in nato ponoviš test.
Po mojih izkušnjah je najbolj ziher˛znak orng pozitivrn test.
Tudi jaz nimam dobrih izkušenj z romedom.

Vseeno pa močno stiskam pesti zate in za ves nas.

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2006 21:52:09   
bibyzan
Evo mene!!!!!
Moja user posted image še kar ni prišla. user posted image
Zdej sm letam na WC in gledam, če je slučajno kaj. Pa ni!!! Med tem sem še naredila en test CB, ki je pokazal malo bolj orng črto, a še vedno bledo. Zdej sm rekla, da še počakam do sobote, pol pa zjutraj akcija. Me prsti srbijo, da bi ga spet zagrabla in šla delat.
Nekajkrat me je vščipnilo tam spodaj, enkrat tako, da sem se v spanju zadrla. Je mojuser posted image  kar skoču. Ostale znake še imam vse iste kot prej.
Ha, bomo vidla kaj bouser posted image !!!
Lp, Bibyzan

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2006 22:25:25   
ronja
Če je črticauser posted image , si noseča pa pika! Nima veze, kako rahla je, to piše celo v navodilihuser posted image . Kar uživaj in se nam pridruži na forumu v pričakovanjuuser posted image čestitke!

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2006 11:00:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2006 11:20:47   
lunca2
Tudi jaz misli, da si med nami srečkami user posted image . Držim pesti, da se user posted image ne pojavi.Tudi mene so takoj na začetku bolele prsi in imela sem napet trebuh.
Sporoči ko narediš test čez par dni!
DRŽIM PESTI  in ti pošiljam user posted image za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2006 11:24:27   
cocki
Bibiyzan točno vem kako ti je, ker jaz preživljam isto kot ti, le da si jst testa še ne upam delati!
Moja zadnja M je bila 3.11., tvoja pa 4.11. !!!
Letanje na WC UBIIIIIIIJAAAAA!!!

Vendar pri tebi je skoraj že vse jasno draga moja, ti si user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2006 13:07:53   
andreja2000
Bibyzan,držim pesti,da je to to.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2006 19:05:45   
bibyzan
LP!
user posted image  še od nikoder. Mislim, da se je dokončno poslovila za eno leto. Test bom naredila v soboto zjutraj še enkrat, zato ker sem jutri zjutraj, pa bi rada to naredila v miru in z mojimuser posted image , da se bova skupaj veselila. Zdej še ni kaj vesel, ker še vedno ne verjame, da bi blo že ratalo. Prav zato sva začela mal prej kot sva misla, ker je reku, da se ne bova pol sekirala, če ne bo. Ko berem tele vaše zgodbe me je včasih kar groza. Bolj na onem forumu o težavah in upajmo.
Me pa ena stvar res mal skrbi: do konca leta delam dvoje:službo pol pa še eno prakso. Tak, da grem zjutraj ob 5.00 in pridem zvečer ob 22.00. No včasih prej. A bi ta nor tempo znal škodovati mojemuuser posted image  glede na to, da cele dneve user posted image in sem skoraj skoz na nogah?? Upam, da s tem ne bom kaj škodovala mojemu user posted image , če že seveda raste v meni.

Bibyzanuser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2006 19:35:28   
majci23
o bibiz...kaj vama je ratalo v prvo? (ker skor verjamem da si user posted image ) No to je pa lepo slisat. midva tudi misliva po novem letu zacet delat , ravno zato mal prej ce slucajno ne rata. hja, pol bom pa res kje noseča kmal (bi bila ful veselauser posted image ).

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.11.2006 19:56:25   
bibyzan
No odločla sva se že oktobra, vendar mislim da po ovulaciji, tako da sva jo zamudila. Ne vem, al pa ne user posted image . Tak, da ne morem rečt, da je blo v prvo. Sem pa že konc oktobra delala test, pa takrat ni pokazalo čisto ničuser posted image . Sem mela tud neke občutkeuser posted image Zdej pa user posted image . Ma, bomo vidli v sobotouser posted image user posted image , javim.
Bibyzanuser posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......